בורקיטס פסטו וגבינות פטנט של שיר גורן קורל גורן (בבקה בייקרי). צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עידן ספיבק בורקיטס גבינות ופסטו פטנט מאת שיר גורן וקורל גורן 40 דקות + 5 שעות קירור קל כשר אפייה בורקיטס גבינות בגרסת פטנט: במקום לעצב את המאפים אחד-אחד, מכינים אותם במגש גדול ותולשים למתכון המלא
מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם גבינת מה עז ופסטו קרמי של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם גבינת מה עז ופסטו קרמי מאת מאיה דרין 45 דקות קל כשר צמחוני ברגע שמזג האוויר מתקרר באמת, אין כמו סיר של מרק שורשים עמוק טעמים למתכון המלא
פונדו של חורף – לחם כפרי במילוי גבינת עיזים, גרנה פדנו ושום של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן פונדו של חורף - לחם כפרי במילוי גבינת עיזים, גרנה פדנו ושום מאת מאיה דרין 35 דקות קל מאוד כשר צמחוני שילוב של שלל גבינות הופך לחם שום מעולמות הרטרו של שנות ה־80 לתענוג חורפי מושחת במיוחד למתכון המלא
קיגל אנד צ'יז של מאפיית טלר | צילום: שני בריל קיגל אנד צ'יז - קיגל גבינות מלוח מאת דניאלה אברמזון כשעה וחצי קל כשר אפייה מק אנד צ'יז יהודי למהדרין, נימוח ומלא בגבינות מותכות שנמסות בפה למתכון המלא
ברוסקטה עם פסטו ברוקולי וסטייק מלך היער. צילום: נועם פריסמן ברוסקטה עם פסטו ברוקולי וסטייק מלך היער מאת קינן בסל ובשיתוף המחלבה מבית יצחק 20 דקות קל כשר צמחוני ברוסקטה צמחונית אלגנטית ומפתיעה - פסטו ברוקולי בעם טעמים עדינים-מתקתקים נותן את הבמה לפטריית מלך היער בשרנית וביצה רכה למתכון המלא
גלילות חצילים ממולאות לאבנה ופסטו של המחלבה מבית יצחק. צילום: shutterstock גלילות חצילים ברוטב נענע בשיתוף המחלבה מבית יצחק 30 דקות קל כשר צמחוני מנה ראשונה מרשימה שמכינים בקלות - בזמן שהחצילים בתנור, מכינים פסטו זריז ורוטב נענע מרענן למתכון המלא
קציצות סלמון ופסטו. צילום: דניאל לילה. סגנון: אוריה גבע קציצות סלמון ופסטו מאת מיכל מוזס 20 דקות + קירור קל כשר דגים עם התיבול הנכון, שאריות סלמון שיש בבית הופכות לקציצות זריזות שילדים אוהבים למתכון המלא
סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו מאת מיכל מוזס 10 דקות קל מאוד כשר טבעוני סלט חם ויוצא דופן או תוספת זריזה שתשדרג אורז לבן למתכון המלא
שבלולי בצק עם פסטו, גבינת פטה ועגבניות מיובשות של מיכל מוזס. צילום: shutterstock שבלולי בצק עם פסטו, גבינת פטה ועגבניות מיובשות מאת מיכל מוזס שעה ורבע קל כשר אפייה מאפי בוקר מלוחים ומרשימים שמכינים בקלי קלות - כל מה שצריך הוא מזווה מצויד למתכון המלא
רוטב פסטו ביתי של מיכל מוזס. צילום: shutterstock פסטו מאת מיכל מוזס 5 דקות קל מאוד כשר צמחוני רוטב פסטי קלאסי שמכינים בבית תוך 5 דקות - והתוצאה עולה על כל מה שתמצאו במעדניות למתכון המלא
פשטידת אטריות עם חצילים ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock. פשטידת אטריות עם חצילים ופסטו מאת מיכל מוזס 50 דקות קל כשר צמחוני אם אין קלתית, נבסס את פשטידת הגבינות שלנו על אטריות מבושלות (או פסטה), שיעניקו לה מבנה יציב, מרקם נימוח וגם מעטה קראנצ'י למתכון המלא
פסטת עדשים וכוסמין ביתית בפסטו קישואים ושקדים של רינת צדוק. צילום: שני בריל, סטיילינג: דרור גולן פסטת עדשים וכוסמין ביתית בפסטו קישואים ושקדים מאת רינת צדוק 40 דקות קל כשר טבעוני שילוב של קמח עדשים, קמח דורום אורגני וקמח כוסמין מניב פסטה מזינה. הילדים יהנו מהכנת הבצק, העיצוב ובסוף גם מהזלילה למתכון המלא
קרפצ’ו עם סלט עשבים ופסטו ריג’לה של שף מושיקו גמליאלי. צילום: דניאל שכטר, סגנון: דיאנה לינדר, כלים: סטודיו 1220; תמרה קרפצ'ו עם סלט עשבים ופסטו ריג'לה מאת שף מושיקו גמליאלי 25 דקות קל כשר מנות ראשונות בשר נא עם עשבים ופסטו על בסיס עלי ריג’לה - שהטעם החמוץ והעמוק והמרקם הרענן שלהם הם תרופה לשרב למתכון המלא
פסטו ריג'לה. צילום: shutterstock פסטו ריג'לה ושקדים מאת שף מושיקו גמליאלי 20 דקות קל כשר צמחוני העלים של הריג'לה בשרניים, חמוצים, רעננים ובעלי טעם עמוק, ויש להם מרקם שהופך את הפסטו לממרח קרמי כמעט למתכון המלא
פסטה עם ברזאולה ופסטו . מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע פסטה עם ברזאולה ופסטו מאת מיכל מוזס 20 דקות קל לא כשר בשר משתמשים רק בברזאולה אמיתית מנתחי פילה בקר מיובשים באוויר (עדיף בהרבה על ברזאולה של סינטה. להשיג בקצביות ובמעדניות) למתכון המלא
מאפינס פולנטה עם עגבניות מיובשות, זיתים ופסטו של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע מאפינס פולנטה עם עגבניות מיובשות, זיתים ופסטו מאת מיכל מוזס 30 דקות קל כשר צמחוני 5 דירוגים האיטלקים משלבים את קמח הפולנטה גם בבלילות של מאפים ואפילו עוגות כדי לקבל את המרקם הגס והמחוספס הזה של לחם תירס למתכון המלא
ירקות אפוייה במלח גס עם פסטו עשבים של רינת צדוק. צילום: שני ברילירקות אפוייה במלח גס עם פסטו עשבים של רינת צדוק. צילום: שני בריל ירקות אפויים במלח גס עם פסטו עשבים מאת רינת צדוק, לירון גרינברג ונועה לוי שעתיים קל כשר טבעוני מנה צבעונית, יפה ומזינה. אפיית הירקות במלח גס שומרת על הירקות לחים ובעלי צבע וטעם עמוקים למתכון המלא
סלט פסטה עם פסטו, חצילים קלויים ועגבניות מיובשות. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע סלט פסטה עם פסטו, חצילים קלויים ועגבניות מיובשות מאת מיכל מוזס ואוריה גבע חצי שעה קל כשר צמחוני 3 דירוגים סלט נהדר וקליל שהכוכבים שלו הם צנוברים קלויים, זיתי טאסוס ושבבים דקיקים של פרמזן למתכון המלא
פסטו סחוג. צילום: shutterstock פסטו סחוג מאת אוריה גבע 10 דקות קל מאוד כשר טבעוני 3 דירוגים בזיליקום ושמן זית - זה כל מה שהיה חסר לסחוג התימני כדי לתת לטעמיו להתעגל מעט למתכון המלא
חלת סבאייה במילוי פסטו-סחוג וקשקבל של קובי קהתי, מזל קהתי | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר חלת סבאייה במילוי פסטו-סחוג וקשקבל מאת קובי קהתי ומזל קהתי כ-4 שעות קל כשר אפייה 3 דירוגים הבצק של הסבאייה נוח לעבודה וניטרלי בטעמו, ולכן הוא ממש מבקש שיעצבו אותו בכל מיני צורות וימלאו אותו בכל מיני מליות למתכון המלא
מדלן פסטו וגבינת פטה של מיקי שמו | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר מדלן פסטו וגבינת פטה מאת מיקי שמו 20 דקות קל כשר אפייה 4 דירוגים בגרסה המלוחה הזאת לעוגיות מדלן, הגבינות מורגשות בכל ביס למתכון המלא
תפוחי אדמה בפסטו פיסטוק ועשבים של רינת צדוק. צילום: שני בריל תפוחי אדמה בפסטו פיסטוק ועשבים מאת רינת צדוק שעה קל כשר טבעוני 3 דירוגים כאן שידכתי תפוחי אדמה צעירים לפסטו פיסטוק ועשבים ויצא תענוג למתכון המלא
לזניה אישית של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח לזניה צמחונית אישית מאת ליאור משיח 1:15 שעות קל כשר צמחוני 3 דירוגים ליאור משיח הופכת את תבנית הלזניה המשפחתית למנה אישית ממזרית ומזמינה למתכון המלא
פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבלפיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל פיצה נאן עם פסטו, עגבניות ופרמזן מאת בת חן דיאמנט 25 דקות קל כשר אפייה 3 דירוגים נאן, לחם הודי שטוח, יכול להיות גם בסיס פשוט ומהיר לפיצה: הוא דורש התפחה של רבע שעה בלבד ומכינים אותו על מחבת למתכון המלא
פיצה טורטייה ירוקה עם זוקיני של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל פיצה טורטייה ירוקה עם זוקיני מאת בת חן דיאמנט 25 דקות קל כשר פיצה הוספת פסטו לבצק הטורטייה הקלאסי, מעניק לה צבע ירוק וטעמים איטלקיים למתכון המלא
אוזני המן במילוי חציל ובולגרית של אמיר פורת ורוסלה יונה. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: עמית כגן אוזני המן במילוי חציל ובולגרית מאת אמיר פורת ורוסלה יונה 1 שעה למתקדמים כשר אוזני המן 8 דירוגים אוזני המן שהחליטו להתחפש למאפה בלקני למתכון המלא
פסטו ג'נובזה קלאסי. צילום: shutterstock פסטו ג'נובזה קלאסי מאת רומי נדלר 10 דקות קל כשר רטבים 2 דירוגים גרסת הפסטו שכבשה את העולם הגדול. בג'נובה הטבחים המסורתיים טוחנים את הפסטו במכתש ועלי, אבל אפשר גם במעבד מזון למתכון המלא
פסטו סיציליאני של רומי נדלר. צילום: דניאל לילה פסטו סיציליאני מאת רומי נדלר 10 דקות קל כשר אוכל איטלקי 3 דירוגים פסטו לא חייב להיות ירוק: בסיציליה מכינים אותו מעגבניות, שקדים ובזיליקום ומשתמשים בו למתכון המלא
חלת פסטו ומוצרלה של אינס ינאי. צילום: בן יוסטר חלת פסטו ומוצרלה מאת אינס ינאי שעתיים וחצי קל כשר מוצרלה 1 דירוגים חלת הפסטו מחברת אותי לשורשיי האיטלקיים, והיא כל כך מנחמת ומפנקת שאי אפשר להפסיק לאכול אותה למתכון המלא
ממרח פסטו. צילום: shutterstock ממרח פסטו מאת אינס ינאי 10 דקות קל מאוד כשר ממרחים 6 דירוגים המתכונאית אינס שילת ינאי מכינה ממרח פסטו, אותו היא משלבת בחלות שהיא אופה כל יום שישי למתכון המלא
מאפה בצק עלים עם גבינת עיזים ופסטו לימוני. צילום: shutterstock מאפה בצק עלים עם גבינת עיזים ופסטו לימוני מאת מיכל בהט ושרי יגרמן 55 דקות קל כשר מאפים 2 דירוגים הרעיון כאן הוא לנצל מה שיש במקרר: אפשר להחליף את העגבניות בירק אחר ואת גבינת העיזים בכל גבינה חצי רכה אחרת למתכון המלא
סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות של שף עמוס שיאון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו סלט עגבניות עם נקניקיות מפורקות מאת שף עמוס שיאון כ-20 דקות קל כשר סלטים 3 דירוגים פירוק נקניקיות זו דרך נוחה ומהירה להכנת קציצות. היתרון הגדול הוא שהבשר כבר מתובל ובעל אחוז שומן מדויק למתכון המלא
טוסט קרואסון קרניבורי של תולי ומגי (פיינגולד) ביבי. צילום: דניאל לילה טוסט קרואסון קרניבורי עם פילה בקר בכבישה ביתית מאת תולי ומגי (פיינגולד) ביבי 15 דקות קל כשר בשר 2 דירוגים אפשר למלא את הקרואסונים בנתחי בשר קר כמו רוסטביף, או קורנדביף - או לכבוש בבית פילה בקר כמו שמוסבר במתכון למתכון המלא
כריך שבלול. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע כריך שבלול מאת רות אוליבר 10 דקות הכנה 25 דקות אפייה קל לא כשר כריכים 7 דירוגים כך הופכים לחם אחיד למנת טאפאס מרשימה למתכון המלא
גלילות חציל ממולאות בגבינת פטה של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין גלילות חציל ממולאות בגבינת פטה מאת שחר ברנע ומישלב מסאלחה 1 שעה קל כשר צמחוני 2 דירוגים מנה ראשונה מנצחת ללא גלוטן - בתוך בשר החציל המגלגל מסתתרים גבינה ותבלינים למתכון המלא
קלצונה במילוי ירקות, גבינות וטונה עם פלפל חריף של השפית פרידה רז. צילום: טל סיון-צפורין קלצונה במילוי ירקות, גבינות וטונה עם פלפל חריף מאת שפית פרידה רז 3 שעות קל כשר מתכונים לשבועות 1 דירוגים קלצונה משובחת ועשירה בכל טוב שלא תשאיר אף אורח אדיש. מאיטליה באהבה למתכון המלא
שלישיית סליידרס בריוש של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר שלישיית סליידרס בריוש מאת מאיר ברבי שעה למתקדמים כשר צמחוני 1 דירוגים מאחסנים את הבצק במקרר לילה לפני האפייה. מתפיחים את הבצק שלוש שעות נוספות למתכון המלא
רביולי חלמונים במילוי גבינה ופטריות של מאיר ברבי. צילום: רמי זרנגר רביולי חלמונים במילוי גבינה ופטריות מאת מאיר ברבי 3 שעות למתקדמים כשר צמחוני 3 דירוגים מאיר ברבי מגיש מתכון איטלקי לרביולי במילוי גבינה ופטריות שלא תצליחו להפסיק לאכול למתכון המלא
פסטו שקדים ושום ירוק של רינת צדוק. צילום: שני בריל פסטו שקדים ושום ירוק מאת רינת צדוק 3 דקות קל מאוד כשר טבעוני 2 דירוגים בממרח הזה יש שילוב מושלם בין החריפות של השום הצעיר לקרנצ'יות והמתקתקות של השקד למתכון המלא
גאלט שקדים, תרד וארטישוק של רינת צדוק. צילום: שני בריל גאלט שקדים, תרד וארטישוק מאת רינת צדוק שעה וחצי קל כשר טבעוני 4 דירוגים מאפה פתוח בסגנון חופשי מהמטבח הצרפתי, שקיבל כאן פרשנות מקומית, עונתית ובריאותית חדשה למתכון המלא
"פוקצ'ה בדקה" - פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה מאת פאולין שובל 30 דקות קל כשר פוקצ'ה 3 דירוגים בין ברוסקטה ים תיכונית לפרנץ' טוסט מושלם לבוקר, או לכל שעה ביום בעצם למתכון המלא
"לחם הפתעה" ממולא צ'דר, שום ועשבי תיבול של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן "לחם הפתעה" ממולא צ'דר, שום ועשבי תיבול מאת פאולין שובל 40 דקות קל מאוד כשר חלבי 6 דירוגים מנת שרינג נפלאה, פשוטה ומרשימה בו זמנית. אם לא מצאתם צ'דר במקרר, כל גבינה אחרת תתאים למתכון המלא
פסטה קרה של שף-קונדיטורית דקלה ברק. צילום: shutterstock פסטה קיצית עם פסטו ועגבניות מאת שף-קונדיטורית דקלה ברק 30 דקות קל מאוד כשר צמחוני מנת פסטה קלילה וקיצית עם פסטו, עגבניות ופלפלים קלויים. מושלמת לארוחת צהריים בחיק הטבע למתכון המלא
ספינג' מלוח של הילה יבניאלי-בוכריס. צילום: מנחם גרייבסקי. סטיילינג: בתשי כוחיי ספינג' מלוח מאת הילה יבניאלי-בוכריס 50 דקות קל כשר אוכל מרוקאי גרסה קצת אחרת של הקינוח המרוקאי המושחת והאהוב - ספינג' בגרסה מלוחה המוגש לצד פסטו כוסברה שקדים למתכון המלא
קיש פיטריות וגבינת עיזים של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן קיש פטריות וגבינת עיזים מאת שף אבי כהן 3.5 שעות קל כשר צמחוני 3 דירוגים קיש מרענן שניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית למתכון המלא
כריך צאן ופסטו תמרים של אורי שפט צילום: בן יוסטר, סטיילינג: דלית רוסו כריך עם קרם גבינת עזים ופסטו תמרים מאת שף-בולונז'ר אורי שפט 20 דקות קל מאוד כשר צמחוני 2 דירוגים שף-בולונז'ר אורי שפט הופך את כריך הגבינה הסטנדרטי לפינגר פוד אלגנטי ומשדך לו ממרח תמרים פיקנטי למתכון המלא
ממרח פסטו ואפונה, צילום: בן יוסטר, סטיילינג: בן יוסטר ממרח פסטו אפונה מאת אינס ינאי 15 דקות ממרחים כשר קל מאוד 6 דירוגים ממרח הפסטו הקלאסי מאפשר איספור שדרוגים, כאן מככבים האפונה והכוסברה לצד אגוזי מלך וגבינה איטלקית בועטת למתכון המלא
פאקרי פסטו עם ריקוטה פרסקה ושקדים של מיכל לוי מביסטרו בראון. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל; כלים: TUSCAN WOMAN STONEWARE - COLLECTION BY Nonna Peppy פסטה פאקרי עם פסטו, ריקוטה ושקדים מאת שפית מיכל לוי 15 דקות קל מאוד כשר פסטה 3 דירוגים מנת הפסטה פאקרי (צינורות צרים) אופיינית לג'נובה שבאיטליה וכאן היא מוגשת עם ריקוטה, שקדים ופסטו טרי וריחני למתכון המלא
פסטו שומר של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף פסטו שומר מהיר מאת רינת צדוק כ-75 דקות קל כשר ממרחים 1 דירוגים נסו למרוח כמות נדיבה מהפסטו הזה על פרוסת לחם כפרי או לשים כף גדושה ממנו על מנת פסטה. לא תצטערו למתכון המלא
צילום:רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר לחם ממולא פרושוטו ופסטו מאת עמית פרבר 15 דקות קל מאוד כשר כריכים 1 דירוגים ההכנה לוקחת שתי דקות, ועוד כמה דקות חימום בתנור, אבל יש סיכוי טוב שהלחם הזה, המתפקע מרוב גודיז, יגנוב את ההצגה למתכון המלא
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר סלט תפוחי אדמה, ארטישוקים ושפרוטים מאת עמית פרבר 20 דקות קל מאוד כשר ללא גלוטן 1 דירוגים הסלט הזה סוגר לכם ארוחת קיץ שלמה: יש בו חלבון (דגיגונים טעימים להפליא!), פחמימות וירקות כבושים וטריים למתכון המלא
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר סלט פסטה צבעוני מאת עמית פרבר 10 דקות קל מאוד כשר סלטים 1 דירוגים מוצרי מזווה איטלקיים משודכים כאן לירקות עונתיים ליצירת סלט שיכול לשמש כארוחה שלמה ומתאים גם לפיקניק למתכון המלא
פסטו שום ירוק צעיר. צילום: דניאל לילה פסטו שום ירוק צעיר מאת מיכל וקסמן 5 דקות קל מאוד כשר רטבים 3 דירוגים מטבל שיכול לשמש לכל מה שמתחשק- פסטה, מאפים, או סתם לנשנש על לחם עם עוד תוספות למתכון המלא
לחמניות ביס גבינה בשלושה צבעים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר לחמניות ביס גבינה בשלושה צבעים מאת שי לי ליפא חצי שעה קל כשר אפייה 6 דירוגים לחמניות גבינה בלקניות עם המון גבינות שכיף לנשנש בכל הזדמנות למתכון המלא
צילום: אפיק גבאי | סגנון: עמית פרבר לברק סאלונה סטייל מאת אמיר קרונברג 1:30 שעות קל כשר דגים 19 דירוגים צולים לברק שלם, בשרני ונוח מאוד לפילוט בנפרד מהירקות כדי לשמור על פריכות ומחבר ביניהם בסמוך להגשה למתכון המלא
טארט קפרזה. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר טארט קפרזה מאת שי לי ליפא 40 דקות קל מאוד כשר אוכל איטלקי 2 דירוגים גרסת המאפה לסלט האיטלקי האהוב. הטארט קל מאוד להכנה בזכות השימוש בבצק עלים מוכן למתכון המלא
כוכבי דניש במלית עגבניות שרי וגבינת עיזים 2. צילום סטילס ווידאו: FOO-FOOD.com כוכבי דניש במלית עגבניות שרי וגבינת עיזים מאת רות אוליבר 30 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים מאפה בוקר שמכינים בכמה דקות בזכות שימוש בחומרים מוכנים. אפשר לשחק עם החומרים ולהכין את המאפה עם מליות שונות למתכון המלא
מאפה פוקאצ’ה מהיר עם לבנה ועגבניות מיובשות. צילום: חן מיקא | סגנון: רותם ניר מאפה פוקאצ’ה מהיר עם לבנה ועגבניות מיובשות מאת עמית קאופמן 0:05 דקות קל מאוד כשר מתכונים בעשר דקות מאפה פריך, חם וריחני במינימום זמן ומאמץ. כל מאפה נחתך למשולשים, ממש כמו פיצה למתכון המלא
קראנץ ערמונים, בצל ופרמזן. צילום: דן לב, סגנון: דלית רוסו קראנץ במילוי ערמונים, בצל ופרמזן מאת סיגי צרפתי שעתיים למתקדמים כשר מתכונים לשבועות 1 דירוגים בלי כיבודים: מאפה שמרים מלוח וממכר עם מילוי של ערמונים, פסטו, בצל ופרמזן למתכון המלא
טארט ריקוטה, פסטו ואספרגוס. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו טארט ריקוטה, פסטו ואספרגוס מאת שי לי ליפא 40 דקות קל מאוד קל מאפים מלוחים 2 דירוגים מנה שנראית מיליון דולר בכלום עבודה למתכון המלא
רול דרוזי | סגנון: אוריה גבע, צילום: דניה וינר רול דרוזי מאת אוריה גבע 20 דקות קל מאוד כשר מתכונים לשבועות הפיתות הדרוזיות הדקיקות והגמישות הופכות אחרי האפייה לפריכות והגבינה שבין השכבות נמסה למתכון המלא
עוף בפסטו לימונים כבושים עם תפוחי אדמה מעוכים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו עוף בפסטו לימונים כבושים עם תפוחי אדמה מעוכים מאת שי לי ליפא 2:10 שעות קל כשר מתכונים לשבת 3 דירוגים מנה בטעם בלתי נשכח שמפיק השילוב בין הבזיליקום, הלימונים הכבושים והעוף למתכון המלא
הבאגט החם של ניצי. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע באגט חם של ניצי מאת רות אוליבר 40 דקות קל לא כשר מתכונים לקיץ 1 דירוגים כשמעמיסים על באגט סטנדרטי את המרכיבים הבאים הוא הופך לסינדרלה של ממש למתכון המלא
מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף מרק עגבניות עם פסטה, חומוס ופסטו מאת מיכל מוזס 25 דקות קל מאוד כשר מרקים 4 דירוגים הגרסה שהילדים הכי יאהבו: מבשלים את הפסטה בתוך המרק, והיא שמסמיכה אותו למתכון המלא
ספגטי עם פסטו קייל. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע ספגטי עם פסטו קייל מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר פסטה 1 דירוגים פסטו הוא לא רק רוטב נפלא, אלא תחבולה שבעזרתה אפשר להאכיל את הילדים בכמות נאה של ירוקים למתכון המלא