מבשלים ארוחה

תבשילים צמחוניים שקל להכין וכיף לאכול

מתכונים מזינים בלי יסורי מצפון
אורז בסמטי מלא עם קלמנטינות מיובשות ותבלינים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
פברואר 2019

מדי פעם מתחשק להרגיע עם האוונגרד בצלחת ולהתמקד באוכל פשוט, טעים ובריא. הנה כמה רעיונות למנות מקוריות המשלבות מרכיבים כמו פריקי, או אורז ועדשים, חיטה וערמונים או רטטוי עם פסטה, שיאפשרו לכם להגדיל את מנעד המנות הטעימות ליומיום. אורז עם קלמנטינות כבר הכנתם?

אורז בר עם גריסי פנינה, בצל מטוגן, פטריות ושעועית ירוקה. צילום: דניאל לילה
אורז בר עם גריסי פנינה, בצל מטוגן, פטריות ושעועית ירוקה. צילום: דניאל לילה

אורז בר עם גריסי פנינה, בצל מטוגן, פטריות ושעועית ירוקה

וריאציה ישראלית טעימה ומעניינת על תבשיל הקאשה המזרח אירופאי. מצוין כשנמאס מסלט ובא לאכול משהו עם קצת נוכחות למתכון המלא