טיגון מתוק

קינוחי מחבת שווים - בלי אפייה

מסע בעקבות עוגות מחבת מסורתיות מתרבויות שונות
אפריל 2019

יש קינוחים מתוחכמים ומוקפדים יותר, אבל למתוקים שמטגנים במחבת יש קסם
מיוחד. הקונדיטורית מירב שיינר דנצ'נקו יצאה למסע בעקבות עוגות מחבת
מסורתיות מתרבויות שונות, וגילתה שיש מאחוריהן סיפורים או פטנטים חינניים. את חלקן היא השאירה בגרסתן המקורית ולאחרות נתנה טאץ' אישי ומודרני. ולחשוב שכל היופי הטעים הזה החל את דרכו מכמה חומרים זמינים שעורבבו לבלילה וטוגנו במחבת? אכן קסם.

כנאפה עם גבינה ביתית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
כנאפה עם גבינה ביתית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

כנאפה עם גבינה ביתית

8 דירוגים
גרסאות הכנאפה החביבות עליי הן אלו שבהן שכבת הגבינה שווה כמעט לשכבת שערות הקדאיף (כל יחס אחר הוא תקלה בעיניי) למתכון המלא