טיגון מתוק

קינוחי מחבת שווים - בלי אפייה

מסע בעקבות עוגות מחבת מסורתיות מתרבויות שונות
אפריל 2019

יש קינוחים מתוחכמים ומוקפדים יותר, אבל למתוקים שמטגנים במחבת יש קסם
מיוחד. יצאנו למסע בעקבות עוגות מחבת מסורתיות מתרבויות שונות, וגילינו שיש מאחוריהן סיפורים או פטנטים חינניים. ולחשוב שכל היופי הטעים הזה החל את דרכו מכמה חומרים זמינים שעורבבו לבלילה וטוגנו במחבת? אכן קסם.

עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו
עוגת תפוחים מתובלת עם פקאנים וחמוציות של אורלי פלאי־ברונשטיין. צילום: דן לב, סטיילינג: דלית רוסו

פודינג לחם איטלקי עם תפוחים, פקאנים וחמוציות

התשובה האיטלקית ל"ברד פודינג" — מושקעת וארומטית עם תבלינים וקליפות הדרים למתכון המלא
כנאפה עם גבינה ביתית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה
כנאפה עם גבינה ביתית של נוף עתאמנה אסמעיל. צילום: דניאל לילה

כנאפה עם גבינה ביתית

15 דירוגים
גרסאות הכנאפה החביבות עליי הן אלו שבהן שכבת הגבינה שווה כמעט לשכבת שערות הקדאיף (כל יחס אחר הוא תקלה בעיניי) למתכון המלא