ארוחה מהירה

מתכוני פסטה קלים ומהירים

פטוצ'יני, פפרדלה, ניוקי ועוד סוגי פסטה מובחרים עם מגוון רטבים שוברי שגרה
פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן
פברואר 2019

כשמתחשק לאכול משהו טעים ומהר, אין כמו מנת פסטה שמהווה פתרון נהדר תמיד. בין אם בחרתם בפפרדלה פטוצ'יני או ניוקי, הנה רעיונות למתכוני פסטה ושלל רטבים שיבטיחו ארוחה טעימה ומגוונת.

בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי בשני צבעים וראשי ארטישוק של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור
בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי בשני צבעים וראשי ארטישוק של שף מורן לידור. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: מורן לידור

בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי וראשי ארטישוק

3 דירוגים
פסטה עם עגבניות, זיתים ובזיליקום שמקבלת שדרוג משמעותי בזכות ארטישוק טרי למתכון המלא
פסטה עם שומר קונפי וחמאת ברוקולי-מנטה של שף עידו פיינר. צילום: אנטולי מיכאלו. צילום: ענת לבל
פסטה עם שומר קונפי וחמאת ברוקולי-מנטה של שף עידו פיינר. צילום: אנטולי מיכאלו. צילום: ענת לבל

פסטה עם שומר קונפי וחמאת ברוקולי-מנטה

8 דירוגים
השומר האפוי נותן קונטרה לחמאת הברוקולי העדינה, ושניהם מתחברים לרוטב לא שגרתי על פסטה פשוטה וטובה למתכון המלא
ניוקי ברוטב עגבניות עם קרעי מוצרלה של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל
ניוקי ברוטב עגבניות עם קרעי מוצרלה של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל

ניוקי ברוטב עגבניות עם קרעי מוצרלה

5 דירוגים
כל אחד יכול להכין ניוקי מוצלח ברוטב עגבניות מושלם. הסודות שלהם מתגלים במתכון הבא ויוצרים שלם גדול מסך חלקיו למתכון המלא
פאקרי פסטו עם ריקוטה פרסקה ושקדים של מיכל לוי מביסטרו בראון. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל
פאקרי פסטו עם ריקוטה פרסקה ושקדים של מיכל לוי מביסטרו בראון. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל

פסטה פאקרי עם פסטו, ריקוטה ושקדים

9 דירוגים
מנת הפסטה פאקרי (צינורות צרים) אופיינית לג'נובה שבאיטליה וכאן היא מוגשת עם ריקוטה, שקדים ופסטו טרי וריחני למתכון המלא
טליאטלה לקט פטריות יער, יין לבן ופרמזן של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל
טליאטלה לקט פטריות יער, יין לבן ופרמזן של מיכל לוי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל

טליאטלה פטריות יער, יין לבן ופרמזן

2 דירוגים
אזור צפון איטליה חי ונושם פטריות. כאן משולבות פטריות פורטבלו, שימג'י, ירדן ומלך היער עם יין, תבלינים וטליאטלה למתכון המלא
  • פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן
    פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן
  • פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן
    פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן
  • פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן
    פסטה פיצ'י ברוטב לחי עגל ויין אדום של שף איתי ונונו. צילום: רן בירן

פסטה ברוטב לחי עגל ויין אדום

2 דירוגים
שף איתן ונונו ממליץ לשדך לרוטב הזה, המתבשל 3 שעות לפחות, אטריות פיצ'י ארוכות ושמנמנות למתכון המלא