ארוחת ערב בריאה

סלט ירוקים עם טופו צלוי ואגוזי פקאן מקורמלים של זהר לוסטיגר בשן | צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר
סלט ירוקים עם טופו צלוי ואגוזי פקאן מקורמלים של זהר לוסטיגר בשן | צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר

קפה חמניה. צילום: יחצ
קפה חמניה. צילום: יחצ

קפה חמניה

בית קפה שהוא האח הקטן והבריאותי של קפה בוקה. בדומה לבוקה, גם פה מתרכזים במנות שמגיעות על מגשים פוטוגניים, רק עם מרכיבים קצת יותר בריאים. בנוסף אפשר גם לאכול בו קערות בריאות וסמודיז' צבעוניות במיוחד. ראו מסעדה
ראגו צמחוני עם כרישה מעושנת ופטריות בשרניות, שמגישים בתוך דלעות ערמונים אפויות של שף דייוויד פרנקל. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב)
ראגו צמחוני עם כרישה מעושנת ופטריות בשרניות, שמגישים בתוך דלעות ערמונים אפויות של שף דייוויד פרנקל. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב)

ראגו צמחוני של דיוויד פרנקל

תבשיל בעל טעמים עמוקים, חורפיים ועשירים שאפשר להגיש על פסטה או בתוך דלעת ערמונים למתכון המלא

סטייק כרוב צלוי וחרוך בגריל עם גבינה בולגרית

סטייק כרוב מזמן הפך ללהיט אצל השפים הגדולים בארץ. הקרוטונים והגבינה הבולגרית הם תבלין שמוסיף לו קרנצ'יות נעימה מליחות וטעמים ים תיכוניים למתכון המלא
קציצות טופו צלויות עם עגבניות שרי, דובדבנים וצ'ילי של רינת צדוק (צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר)
קציצות טופו צלויות עם עגבניות שרי, דובדבנים וצ'ילי של רינת צדוק (צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר)

קציצות טופו צלויות עם עגבניות שרי, דובדבנים וצ'ילי

הקציצות האלה הן אחד מהמתכונים הכי שימושיים אצלי. הן רכות, אווריריות וסופגות באהבה כל רוטב שמשדכים להן למתכון המלא
סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה של שף תומר טל. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

סלט עדשים, ירקות קטנים ועלים עם לאבנה

2 דירוגים
סלט עשיר ובריא עם עדשים ועלים. לא חייבים לשלב את כל העלים - השתמשו במה שמצאתם למתכון המלא
סטייקים של מוסר ים בתבשיל ירוקים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר
סטייקים של מוסר ים בתבשיל ירוקים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר

סטייקים של מוסר ים בתבשיל ירוקים של שף מוטי טיטמן

8 דירוגים
גרסה ירוקה לחריימה: משתמשים בצורת החיתוך של הדג לפרוסות עבות עם העצם ומבשלים אותן ברוטב ירוק, עשיר וחמצמץ למתכון המלא
דלורית צלויה עם סלט קינואה, גרעינים וגבינה צפתית. צילום:‭ ‬דניאל‭ ‬לילה | סטיילינג:‭ ‬עמית‭ ‬פרבר‬‬‬‬
דלורית צלויה עם סלט קינואה, גרעינים וגבינה צפתית. צילום:‭ ‬דניאל‭ ‬לילה | סטיילינג:‭ ‬עמית‭ ‬פרבר‬‬‬‬

דלורית צלויה עם סלט קינואה, גרעינים וגבינה צפתית

סלט‭ ‬בריא‭ ,‬ססגוני‭ ‬וקראנצ’י‭ ‬עם‭ ‬רוטב‭ ‬מפנק‭.‬ יחד‭ ‬עם‭ ‬הדלורית‭ ‬‬מתקבלת‭ ‬מנה‭ ‬משביעה‭ ‬ועשירה‭ למתכון המלא