רוברטה וינצ'י. תבשיל פסטה ודגים | צילום: חיים יוסף תבשיל פסטה ודגים מאת שף עידו פיינר כשעה וחצי קל כשר דגים תבשיל כפרי ומנחם שמבוסס על שימוש בשאריות. המנה הזאת יוצאת מעט שונה בכל פעם - תלוי בחומרי הגלם שהוגרלו למתכון המלא
סלט עגבניות, אניס, זיתים וגבינה. צילום: shutterstock סלט עגבניות, אניס, זיתים וגבינה מאת מיכל מוזס 5 דקות קל מאוד כשר צמחוני הפתעה מענגת לחובבי האניס, אבל אם אתם דווקא לא אוהבים אותו, אפשר להמיר בזרעי כוסברה קלויים למתכון המלא
ריבת שזיפים ותמרים צהובים עם פקאן וכוכבי אניס של ניר דודק. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר ריבת שזיפים ותמרים צהובים עם פקאן וכוכבי אניס מאת ניר דודק 30 דקות קל מאוד כשר ריבות תמרים צהובים הם אחת המתנות היפות של סוף הקיץ, ומגיעה להם ריבה למתכון המלא
פאייה סרטנים של ברק אהרוני. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר פאייה סרטנים מאת ברק אהרוני 30 דקות קל לא כשר פירות ים לסרטנים יש טעם ים מובהק, וטעמי אניס מעצימים ומחמיאים להם למתכון המלא
ריפעת - עוגיות אניס מרוקאיות של רינת צדוק. צילום: שני בריל. ריפעת – עוגיות אניס מרוקאיות מאת רינת צדוק שעה קל כשר אפייה הדבר הראשון שהיינו עושים כשהיינו מגיעים לבית של סבא שלי היה לפתוח את הארון ולחפש את קופסת הפח שבה הוא אפסן עוגיות למתכון המלא
תערובת הרב דה פרובאנס ביתית. צילום: shutterstock תערובת הרב דה פרובאנס ביתית מאת מיכל חביביאן 10 דקות + ייבוש קל כשר טבעוני קל מאוד למצוא אותה בחנויות (ואפילו ברשתות השיווק), אבל הכי כיף להכין לבד ולשלוט על הטעמים למתכון המלא
פלמידה כבושה בסלק של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף פלמידה כבושה בסלק מאת שף דיוויד פרנקל 5 שעות קל כשר דגים פלמידה לבנה, קמפארי בשביל המרירות והסלק נותן טעם ובעיקר צבעוניות מדליקה למתכון המלא
מציות אניס ותפוזים של מיקי שמו. צילום: דניאל לילה; סטיילינג: עמית פרבר עוגיות ריפעת של מיקי שמו מאת מיקי שמו 45 דקות קל כשר אפייה מציות אניס ותפוזים דקיקות, בעלות מתיקות עדינה שהולכות נפלא עם כל משקה חם למתכון המלא
עוגיות מכונה של מיקי שמו. צילום: דניאל לילה; סטיילנג: עמית פרבר עוגיות מכונה מרוקאיות של מיקי שמו מאת מיקי שמו 50 דקות קל כשר אפייה ארוכות ומשוננות במכונת בשר, עגולות או מלבניות - עוגיות מכונה מרוקאיות בכל מיני צורות למתכון המלא
פטאייר חוביזה ופרחי חרדל. מתכון וצילום: דור ונגרפטאייר חוביזה ופרחי חרדל. מתכון וצילום: דור ונגר פטאייר חוביזה ופרחי חרדל מאת דור ונגר שעה ו-45 דקות + התפחה קל כשר אפייה 3 דירוגים שפים מבשלים בבית: דור ונגר מכין מאפה מקומי עם ירוקים שמלקטים מתחת לבית למתכון המלא
פורקטה טלה של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופןפורקטה טלה של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן פורקטה טלה מאת שף ארז קומרובסקי שעה קל כשר בשר 2 דירוגים כל מי שמטייל בשווקי איטליה יודע שלאכול פורקטה בתוך פיאדנה עם עלי ארוגולה זה גן עדן ממש למתכון המלא
מחבת פירות ים של של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דניאל לילה מחבת פירות ים מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח 15 דקות קל לא כשר פירות ים 1 דירוגים סלט חם של פירות ים, ששומר על הרעננות שלו בזכות טעמים ים תיכוניים נפלאים של אניס, עגבניות, שום וקלמטה למתכון המלא
מחית קארי ירוקה ביתית. צילום: shutterstock מחית קארי ירוקה ביתית מאת אורנה אגמון ואלה שיין רבע שעה קל כשר טבעוני 2 דירוגים הצבע שלה יותר חום מירוק, והטעמים מעודנים ומורכבים בהרבה משל המחית הקנויה (והיא גם רעננה ממנה) למתכון המלא
צ'אי מסאלה חלב פקאנים של של רינת צדוק, לירון גרינברג ונועה לוי. צילום: שני ברילמימין: השפיות נועה לוי, לירון גרינברג ורינת צדוק. צילום: שני בריל צ'אי מסאלה חלב פקאנים מאת רינת צדוק, לירון גרינברג ונועה לוי 30 דקות קל כשר טבעוני 1 דירוגים משקה מהביל ומלא בטעמים עם תבלינים מחממים ובריאים למתכון המלא
אוסובוקו טלה עם ירקות שורש וכרוב לבן של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דור קדמי אוסובוקו טלה עם ירקות שורש וכרוב לבן מאת שף יהונתן בורוביץ' 8 שעות לפחות קל כשר בשר 4 דירוגים חמין, גרסת הטלה: עם תוספת טעמים פחות שכיחים כמו יין לבן או כוכב אניס למתכון המלא
לחמניות תבשיל טלה של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות תבשיל טלה של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץלחמניות תבשיל טלה של ארז קומרובסקי. צילום: דן פרץ לחמניות תבשיל טלה מאת שף ארז קומרובסקי 5.5 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים בשר טלה רך שממלא לחמניות עדינות במרקם של חלה למתכון המלא
חזה עוף במרינדה של יוגורט וכורכום טרי של איילת לטוביץ’ | צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר חזה עוף במרינדה של יוגורט וכורכום טרי מאת איילת לטוביץ' קל לא כשר חזה עוף 5 דירוגים המרינדה נצבעת בצהוב רענן בזכות שורש הכורכום הטרי. היוגורט מסייע לבשר העוף להתרכך ובזכותו הוא עסיסי במיוחד למתכון המלא
סלט טלה ברוטב שזיפים גרוזיני של שרית פקר ואיתמר סרולוביץ'. צילום: פטרישה ניבן סלט טלה ברוטב שזיפים גרוזיני מאת שרית פקר ואיתמר סרולוביץ' 45 דקות קל כשר בשר 2 דירוגים טקאמלי - ה"קטשופ" הגרוזיני, רוטב שזיפים מתקתק-חמצמץ, עוטף פרוסות טלה דקיקות, שזיפים ועלים פריכים למתכון המלא
גובי מסאלה - תבשיל כרובית ברוטב עגבניות. צילום: shutterstock גובי מסאלה – תבשיל כרובית ברוטב עגבניות מאת סג'ידה בן צור 30 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים במתכון המקורי מבשלים את הכרובית בשלמותה ברוטב ומגישים כמו כתר למרכז השולחן, אבל לי יש חיבה לפרחי הכרובית למתכון המלא
קראמבל חבושים ואניס של מיכל בוטון | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר קראמבל חבושים ואניס מאת מיכל בוטון שעתיים קל כשר קינוחים 2 דירוגים חבושים בסירופ אניס עם קרם גבינה וקראמבל מתובל למתכון המלא
אוסובוקו ביין אדום עם ארטישוק ירושלמי של מושיקו גמליאלי. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו אוסובוקו ביין אדום עם ארטישוק ירושלמי מאת שף מושיקו גמליאלי כ-4 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים אחרי הבישול הארוך הנתח נראה כמו סוכרייה ענקית על מקל והבשר פשוט מתפרק מהעצם למתכון המלא
דלעת צלויה בתבלינים. צילום: shutterstock דלעת צלויה בתבלינים מאת שיר הלפרן 50 דקות קל מאוד כשר טבעוני 2 דירוגים יש המון דלעות בשוק ומשנה לשנה הן רק מתרבות - דלורית, דלעת ערמונים, דלעת ספגטי, דלעת יפנית ועוד למתכון המלא
כנאפה תבלינים של מיכל בוטון | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר כנאפה תבלינים מאת מיכל בוטון כשעה קל כשר קינוחים 6 דירוגים מוסיפים לסירופ של הכנאפה שפע של תבלינים ומקבלים קינוח מבושם בעל טעמים מורכבים למתכון המלא
תבית צלעות כבש ואורז עגול של ארז קומרובסקי | צילום: בן יוסטר תבית צלעות כבש ואורז עגול מאת שף ארז קומרובסקי 12 שעות קל כשר בשר 4 דירוגים הכבש מאוד אוהב בישול ארוך - במהלכו טעמיו מתמוססים היטב אל תוך התבשיל למתכון המלא
קדרת שפונדרה וחזה אווז מעושן. צילום: דניאל לילה קדרת שפונדרה וחזה אווז מעושן מסעדת "אדום", ירושלים שעתיים קל כשר בשר 4 דירוגים כל מה שנתח השפונדרה צריך זה זמן בישול ארוך, יין וירקות שורש למתכון המלא
פיצה סלקים צלויים של עידו פיינר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר פיצת סלקים צלויים מאת שף עידו פיינר 1 שעה קל כשר אפייה לאחר האפייה הסלקים הופכים מתוקים והתיבול האניסי מחמיא להם מאוד למתכון המלא
דג כבוש בסלט שומר ונענע של קרן ויעל סלע-גפן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדרדג כבוש בסלט שומר ונענע של קרן ויעל סלע-גפן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר דג כבוש בסלט שומר ונענע מאת קרן אלה גפן ויעל סלע 3 שעות קל כשר דגים 2 דירוגים הם טעימים כמו שהם, מעולים בסלט, מעל ברוסקטה או לצד רוטב טבילה עדין למתכון המלא
גריסיני זרעי שומר של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי גריסיני זרעי שומר מאת שף-קונדיטורית הילי גרינברג שעה וחצי קל כשר אפייה 3 דירוגים הם מעולים עם שתייה חמה וקלים להכנה למתכון המלא
ביסקוטי אגוזי מלך ואניס של שף-קונדיטורית הילי גרינברג. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי ביסקוטי אגוזי מלך ואניס מאת שף-קונדיטורית הילי גרינברג שעה וחצי קל כשר עוגיות 4 דירוגים עוגיות מלאות אופי - טעימות, מתפצחות, אלגנטיות ומקבלות לתוכן בהתמסרות תבלינים, אגוזים, פירות יבשים ושלל תוספות למתכון המלא
מאפה דלעת ובשר של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן מאפה בשר ודלעת מאת שף ארז קומרובסקי 3.5 שעות קל כשר אפייה 9 דירוגים הבצק פשוט במיוחד להכנה וללא שמרים, והמלית המתוקה והחמה מושלמת לערב קריר למתכון המלא
מרק קרם סלק, ירקות שורש וחלב קוקוס של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: בן יוסטר. סגנון: אוריה גבע מרק קרם סלק, ירקות שורש וחלב קוקוס מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח שעה וחצי קל כשר טבעוני 1 דירוגים מבשלים תחילה את הסלקים יחד עם ירקות שורש ותבלינים, שמעניקים למרק את מורכבות הטעמים שלו למתכון המלא
קלמארי עם שומר, אפרסקים בסירופ, תרד וגבינת ריקוטה של קרן אלה גפן ויעל סלע. צילום: דניאל לילה קלמרי עם שומר, אפרסקים בסירופ, תרד וגבינת ריקוטה מאת קרן אלה גפן ויעל סלע 45 דקות קל לא כשר קלמרי 1 דירוגים מתיקות אניסית מהאפרסקים ומהשומר, טעמי ים של קלמרי, עושר של גבינה וחמצמצות מהרוטב למתכון המלא
ברוסט לבן בחציר של שף שניר אנג סלע. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק ברוסט לבן בחציר 24 שעות למתקדמים לא כשר מתכונים לאירוח 3 דירוגים החציר לא רק מוסיף טעם מעושן ועשבי, אלא גם עסיסיות וריחות מדהימים למתכון המלא
כרשה מותססת של גיא אריש. צילום: רן בירן כרשה מותססת מאת גיא אריש 7 ימים למתקדמים כשר כבושים 2 דירוגים תהליך ההתססה מתרחש מחוץ למקרר ועוצרים אותו באמצעות העברת הצנצנת לקירור. איך יודעים מתי נכון לעצור? אתם קובעים למתכון המלא
קדרת טלה עם חסה וחבושים של הדיי עפאים. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דלית רוסו קדרת טלה עם חסה וחבושים מאת הדיי עפאים 4.5 שעות קל כשר טלה 1 דירוגים תבשיל קדרה חגיגי וארומטי, על התפר שבין הקיץ לסתיו למתכון המלא
שרימפס באטר מסאלה של "מא פאו". צילום: בן יוסטר. סטיילינג: אוריה גבע שרימפס באטר מסאלה מאת מסעדת "מא פאו" 30 דקות קל לא כשר אוכל הודי 1 דירוגים שרימפס טריים עטופים ברוטב חמאתי עם תועפות תבלינים ריחניים למתכון המלא
עוף ממולא בערמונים ומרווה של שף רז רהב. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: עמית פרבר עוף ממולא בערמונים ומרווה מאת רז רהב 5 שעות קל לא כשר אפייה 3 דירוגים זה העוף הכי עסיסי שתאכלו בחיים — מילה שלי! השריה של לילה במרינדה מחדירה המון לחות וטעמים לבשר העוף למתכון המלא
צלעות טלה ואבטיח של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה צלעות טלה ואבטיח מאת שף ארז קומרובסקי שעה וחצי- שעתיים קל כשר טלה 3 דירוגים מי אמר שצריך פחמימה ליד הבשר? בקיץ נכון יותר להגיש צלעות טלה עם פלח אבטיח ומיץ לימון סחוט, בדיוק כמו ביוון למתכון המלא
בּוּלוּ - עוגיות למוצאי יום כיפור של שושנה כהן לברן, מתוך הספר יא אמנה. צילום: יסמין ואריה, סגנון: שרון בן צבי ואילנית כהן פרידמן בּוּלוּ – עוגיות תוניסאיות למוצאי יום כיפור מאת שושנה כהן-לברן כשעה קל כשר עוגיות 4 דירוגים העוגיות האלה הן הדבר הראשון שאוכלים בסיום הצום, עם כוס תה חם ומתוק עם נענע למתכון המלא
קלמרי ממולא בתבשיל שומר וורמוט על רוטב זריז של עגבניות שרי של דן לב. צילום: דניאל לילה קלמרי ממולא בתבשיל שומר וורמוט על רוטב עגבניות שרי מאת דן לב שעתיים לצליית השומר + 40 דקות הכנה למתקדמים לא כשר פירות ים 1 דירוגים למלא קלמרי – הופך את המנה להרבה יותר אלגנטית. כמעט כל סלט מבושל שאתם אוהבים יכול לשמש כמלית - אפילו מטבוחה למתכון המלא
סוכריות קישואים של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה סוכריות קישואים מאת שף ארז קומרובסקי 40-30 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים וריאציה על סוכריות הדלעת במטבח הפלסטיני, מגישים עם גבינה כמנה ראשונה או כאפריטיף למתכון המלא
צזיקי מקישואים טריים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב צזיקי מקישואים טריים מאת שף ארז קומרובסקי 10 דקות קל מאוד כשר אוכל בריא 2 דירוגים לסלט הרענן במיוחד הזה צריך להוסיף שמן זית בנדיבות. אל תפחדו מהקלוריות, כי מדובר במנה בריאה ביותר למתכון המלא
לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה לחמעג'ון עוף עם צ'אטני תפוחים מאת שף ארז קומרובסקי 3 שעות למתקדמים כשר מתכונים לאירוח 2 דירוגים צ'אטני תפוחים ועוף הוא שילוב מושלם. אתם מוזמנים להכפיל ולשלש את כמויות הצ׳אטני ולהגיש עם כל מיני מאכלי עוף למתכון המלא
סלמון כבוש עם פלפל קלוי, חומץ בלסמי ונענע יבשה. צילום: shutterstock סלמון כבוש עם פלפל קלוי, חומץ בלסמי ונענע יבשה מאת נעם דקרס 1 שעה + השריה ללילה קל כשר מתכונים לאירוח 2 דירוגים כיכר לחם כפרי, חמאה ובוצ'ר עם נתחי סלמון כבוש, שאוכלים מעל השיש עם הידיים למתכון המלא
סינטה צרובה, קרם כמהין וארטישוק, פולי אדממה וקראמבל קקאו ומלח ים של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו סינטה צרובה, קרם כמהין וארטישוק, פולי אדממה מאת שף אבי שטייניץ שעתיים למתקדמים כשר בשר 2 דירוגים גם אתם חושבים שהחלק הכי טעים באירועים הוא המתאבנים? השף אבי שטייניץ מכין מנות קטנות, שפותחות את התיאבון בגדול למתכון המלא
מקרון מלוח בקרם בורסן, עגבניות ובזיליקום של השף ארז תורג'מן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: נעה קנריק מקרון מלוח בקרם בורסן, עגבניות ובזיליקום מאת שף ארז תורג'מן שעה ורבע למתקדמים כשר צמחוני 5 דירוגים נמצא המתכון המושלם לאירוח- מקרון מלוח מפנק ממולא בגבינות, עגבניות ובזיליקום למתכון המלא
קסטה דג של שפית לירז שדה. צילום: אפיק גבאי סנדביץ' דג מאת לירז שדה שעה קל כשר דגים 2 דירוגים השפית לירז שדה עושה מסיבת תחפושות במטבח ומגישה את הדג כמעין קסטה, בין שתי עוגיות שומשום שחור למתכון המלא
“קוסקוס” קינואה, דגים ומרק שורשים של פאולין שובל. צילום: מרי משקוץ. סטיילינג: פאולין שובל “קוסקוס” קינואה, דגים ומרק שורשים מאת פאולין שובל שעתיים למתקדמים כשר כשר לפסח 1 דירוגים קוסקוס בפסח? למה לא. פשוט מחליפים את החיטה בקינואה הבריאה למתכון המלא
קציצות עוף עם דלורית בקארי מסמאן של רעות עזר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל קציצות עוף עם דלורית בקארי מסמאן מאת רעות עזר שעה וחצי קל כשר אוכל תאילנדי 2 דירוגים אפשר לקצר תהליכים ולקנות מחית קארי מסמאן בחנות למוצרי המזרח, אבל אין כמו הריח של תבליני הקארי העולה מן המחבת למתכון המלא
צלעות טלה עם פסטו פיסטוק של שף ברק אהרוני. צילום: אנטולי מיכאלו צלעות טלה עם פסטו פיסטוק מאת ברק אהרוני שעה כשר קל טלה 3 דירוגים לאירועים מיוחדים באמת: צלעות טלה צלויות ועסיסיות לצד פסטו פיסטוק שעוד לא טעמתם כמוהו למתכון המלא
ציר דגים. צילום: shutterstock ציר דגים של שף איתן ונונו מאת שף איתן ונונו שעה ורבע קל כשר דגים 11 דירוגים בסיס משובח לשלל תבשילים. שימו לב: חשוב מאוד לנקות את אדרות הדגים לפני הבישול למתכון המלא
חסה וירקות במחבת של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן חסה וירקות במחבת מאת שף ארז קומרובסקי 20 דקות קל כשר צמחוני 5 דירוגים מנה פשוטה וקלה להכנה של ירקות מתובלים מוקפצים במחבת עם חסה ודבש למתכון המלא
פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים מאת שף ארז קומרובסקי 10 דקות צמחוני כשר קל מאוד 2 דירוגים מנה פריכה של פרחי קישואים טריים, שהלאבנה מחזקת את הטעמים שלהם למתכון המלא
אניולוטי דלורית בחמאת שומר, אגוזי לוז ומסקרפונה של יוגב ירוס. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר; ; כלים: סטודיו NOW POTTERY אניולוטי דלורית בחמאת שומר ואגוזים מאת שף יוגב ירוס שעתיים פסטה כשר למתקדמים 4 דירוגים כיסוני האניולוטי הם הגרסה של פיימונטה לרביולי, כאן הם ממולאים בדלורית ומבושלים בחמאת שומר, מסקרפונה ואגוזים למתכון המלא
מלפוף צלוי עם קרם חמאה שרופה של שף עידו קרמסקי. צילום: רן בירן כרוב ערבי צלוי של מסעדת ג'וז ולוז שעתיים למתקדמים כשר מנות ראשונות 2 דירוגים שף עידו קרמסקי (מסעדת ג'וז ולוז) חושף את המתכון למלפוף האלוהי שלו - צלוי שעתיים ומוגש עם קרם חמאה שרופה למתכון המלא
קרמבל תפוח ושומר עם מרציפן ואמרטו של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף קרמבל תפוח ושומר עם מרציפן ואמרטו מאת רינת צדוק 1 שעה קל כשר קינוחים 2 דירוגים תפוחי העץ מעניקים לקרמבל את החמיצות המאוזנת והריבתיות המתקתקה, והשומר תורם מרקם נגיס יותר וטעם ייחודי למתכון המלא
גריסיני שומר של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף גריסיני שומר מאת רינת צדוק 75 דקות קל חטיפים מתכונים לאירוח 1 דירוגים מקלות גריסיני מתובלים בטעם האניסי של השומר ובחריפות העדינה של הזעתר. נשנוש מצוין לכל עת ופתיח פריך לארוחה למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע מרק פו עוף (Pho ga) עם וון-טון ונתחי עוף מאת אסנת הופמן 5 שעות+לילה צינון במקרר למתקדמים לא כשר מרקים 2 דירוגים בווייטנאם מקובל לקצוץ את העוף על עצמותיו באמצעות קופיץ, אבל אפשר בהחלט להפריד את הבשר מהעצמות למתכון המלא
רוסטביף פיקניה מזוגג עם ענבים ורימונים. צילום: אפיק גבאי | סגנון: ענת לבל רוסטביף פיקניה מזוגג עם ענבים ורימונים מאת סבינה ולדמן שעה ורבע קל כשר בשר הנתח מבלה בתנור בחברת ענבים ורימונים שהופכים בתום הצלייה למרקחה טעימה בטירוף למתכון המלא
תבשיל קארי אדום של נועם דקרס. צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן תבשיל קארי אדום אפוי בתנור מאת נעם דקרס 2:30 הכנה+ 8:30 שעות אפייה למתקדמים לא כשר בשר מנת "שגר ושכח" קלאסית. "אני מכניס את הסיר לתנור בערב ולמחרת מחכה לי ארוחת הצהריים" למתכון המלא
טאג'ין טלה עם בורגול ופירות יבשים מאת שף חגי לרנר 4 שעות למתקדמים כשר טלה לתוספת פריכות וטעם אפשר לפזר מעל המנה מעט שקדים, אגוזים או צנוברים קלויים, לפי הטעם למתכון המלא
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר ברווז צלוי עם תבלינים ודבש מאת סבינה ולדמן 3 שעות קל כשר תבלינים 3 דירוגים ארוחת ליל הסדר היא הזדמנות לבשל עם חומר גלם ייחודי ומרשים כמו ברווז שלם, עטוף בשמיכת תבלינים וירקות למתכון המלא
צילום: בן יוסטר | סגנון: אוריה גבע קארי דגים מאת מסעדת "מא פאו" 1 שעות קל כשר דגים מנה אהובה במיוחד עם מתכון בונוס למחית שום וג’ינג’ר - מחית שימושית ופשוטה להכנה, המשתלבת במאכלים הודיים רבים למתכון המלא
דג שלם צלוי ברוטב עגבניות ותמרהינדי. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר דג שלם צלוי ברוטב עגבניות ותמרהינדי מאת סבינה ולדמן 1:45 שעות קל כשר ללא גלוטן לתמרהינדי ועגבנייה יש מאפיינים דומים - בשניהם יש משחק בין מתיקות לחמיצות למתכון המלא
אוזני המן מבצק חמאה ושומר במילוי ספייסי כרובית. צילום: דניאל לילה אוזני המן מבצק חמאה ושומר במילוי ספייסי כרובית מאת שף ארז קומרובסקי קל כשר מאפים מלוחים 1 דירוגים האמא הרוחנית של האוזן הזאת היא הסמוסה ההודית. במקור היא ממולאת בכרובית, תפוחי אדמה ואפונה. אני הסתפקתי בכרובית למתכון המלא
סלט פלמידה כבושה ותפוזים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר סלט פלמידה כבושה ותפוזים מאת שף איתן ונונו ונעמה שטרנליכט 7 שעות קל כשר דגים 2 דירוגים הדגים הכבושים הם חלק בלתי נפרד מהשולחן הפולני וגם מלווים מושלמים לאלכוהול למתכון המלא
קוֹקָה דֶה וִידְרֶה | צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר קוֹקָה דֶה וִידְרֶה מאת רות אוליבר 1 שעה קל כשר אפייה 2 דירוגים עוגיות דקיקות וקראנצ'יות שמכינים באופן מסורתי בחבל קטלוניה שבספרד למתכון המלא
כדורי בשר טלה ברוטב סלק. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון אסיף כדורי בשר טלה ברוטב סלק מאת עינב ברמן 40 דקות קל כשר קציצות כדורי טלה עסיסיים מתובלים ומבושלים ברוטב סלק עדין (כמעט ניטרלי), שרק מחזק את טעמם ומקנה להם מראה כמעט דרמטי למתכון המלא
בעבע בתמר בניחוח אניס של אוריה גבע בעבע בתמר בניחוח אניס מאת אוריה גבע 1:30 דקות קל כשר ארוחה מפסקת 2 דירוגים מלית התמרים של עוגיית השמרים העיראקית מקבלת טעם אניסי בזכות תוספת זרעי שומר. מי שלא אוהב יכול להחליפו בקינמון למתכון המלא
פסטה צ’ילי ומולים מעושנים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר פסטה צ’ילי ומולים מעושנים מאת רועי סופר 20 דקות קל לא כשר פירות ים פסטה צ’ילי נמכרת כפסטה יבשה במעדניות ממש כמו פסטה בטעם עגבניות או תרד למתכון המלא
נתחי גרבלקס בברנדי וזרעי חרדל על סלט קישוא חי. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר נתחי גרבלקס בברנדי וזרעי חרדל על סלט קישוא חי מאת ברק אהרוני 10 דקות+לילה קל כשר דגים 1 דירוגים הברנדי נותן טוויסט מתקתק וגם מבליט את הטעם הטבעי של הסלמון. אחרי שמוכן פורסים על סלט מרענן של קישואים חיים למתכון המלא
פִיסֶל עם טונה צרובה בתבלינים וקרם תירס. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר פִיסֶל עם טונה צרובה בתבלינים וקרם תירס מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח שעתיים קל כשר דגים כריך גורמה משודרג ששווה את ההשקעה למתכון המלא