חבל על כל דקה

מנות נהדרות שאפשר להכין תוך 10 דקות

סטייק טונה, "פוקאצ'ה" מהירה, סלט יווני, פנקייקס ועוד מבחר מנות זריזות וטעימות
מרץ 2019

קצרים בזמן וצריכים לתקתק ארוחה? הגעצתם למקום הנכון. אספנו עברוכם שלל מתכונים מהירים, שכוללים מאפי בזק, סלטים שאפשר להרים בתוך דקות, פסטה, דג במחבת ועוד ועוד.

רצועות פילה עם פטריות בבלסמי של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דנייה ויינר | סגנון: אוריה גבע
רצועות פילה עם פטריות בבלסמי של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דנייה ויינר | סגנון: אוריה גבע

רצועות פילה עם פטריות בבלסמי

כל כובד המשקל של המנה נופל על איכות הבשר, אבל אתם יודעים מה? יש אורחים שבשבילם שווה להשקיע למתכון המלא
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

פסטה עם רצועות זוקיני, נענע, שום וצפתית קשה

חום הפסטה מרכך את רצועות הזוקיני מבלי לפגוע בצבען הירוק ומרקמן. צפתית מוסיפה מליחות עדינה ושונה מהפרמזן המוכרת למתכון המלא
סלט שומר עם תפוזים וכוסברה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלט שומר עם תפוזים וכוסברה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

סלט שומר עם תפוזים וכוסברה

4 דירוגים
השומר הטרי עז הטעם נכבש קלות בעזרת שילוב של לימון ותפוזים. הזיתים והכוסברה משלימים את משחקי הטעמים והמרקמים למתכון המלא
סלמון בקראסט אגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
סלמון בקראסט אגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

סלמון בקראסט אגוזים

במהלך הצלייה התבלינים שבמרינדה יעניקו לדג ארומה וטעם עדינים, ואילו אלה שבקראסט יעניקו טעמים וניחוחות אניסיים למתכון המלא
עוף צלוי בתערובת חמשת התבלינים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו
עוף צלוי בתערובת חמשת התבלינים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו

עוף צלוי בתערובת חמשת התבלינים

4 דירוגים
גם כשמדובר בצלייה על הגריל או על הפלאנצ'ה, הסינים מקפידים להרטיב מעט את הנתחים במרינדה במהלך הצלייה כדי שלא יתייבשו למתכון המלא
  • פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
  • פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

פיצה קרפ זיתים במחבת

3 דירוגים
מתקשים בדחיית סיפוקים? זוהי פיצה מהירה, בלי שמרים ובלי מנוחה, על בסיס קרפ משובץ בזיתים שתורמים לטעם וגם למרקם למתכון המלא
סלט עלים צעירים, נבטים ואגוזי קשיו מקורמלים של זהר לוסטיגר-בשן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
סלט עלים צעירים, נבטים ואגוזי קשיו מקורמלים של זהר לוסטיגר-בשן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

סלט עלים צעירים, נבטים ואגוזי קשיו מקורמלים

3 דירוגים
אפשר לשטוף את העלים כמה שעות לפני הארוחה. את אגוזי הקשיו במייפל מכינים בסמוך להגשה - אחרת יאבדו מפריכותם למתכון המלא
סלט בורגול עם עשבי תיבול וגבינת פטה של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן
סלט בורגול עם עשבי תיבול וגבינת פטה של שף רועי ענתבי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן

סלט בורגול עם עשבי תיבול וגבינת פטה

6 דירוגים
שף רועי ענתבי מראה איך מכניסים לתפריט הביתי חומרי גלם ומנות מהמטבח הלבנטיני המקומי. הפעם: סלט בורגול למתכון המלא
פילאף אורז עם כרישה, אגוזים, פטריות יער ושמפיניון. צילום: דניאל לילה | סגנון: אורלי פלאי-ברונשטיין
פילאף אורז עם כרישה, אגוזים, פטריות יער ושמפיניון. צילום: דניאל לילה | סגנון: אורלי פלאי-ברונשטיין

פילאף אורז עם כרישה, אגוזים, פטריות יער ושמפיניון

5 דירוגים
כדי שהפטריות יישארו רעננות ומלאות טעם מקפיצים אותן עם כרישה ומוסיפים אורז שבושל מראש למתכון המלא
לביבות אורז, אצות היג’יקי וזוקיני ברוטב פונזו. צילום: אילון פז | סגנון: אוריה גבע
לביבות אורז, אצות היג’יקי וזוקיני ברוטב פונזו. צילום: אילון פז | סגנון: אוריה גבע

לביבות אורז, אצות היג’יקי וזוקיני ברוטב פונזו

1 דירוגים
רוטב פונזו הוא מעין רוטב-על יפני, לתיבול וגם לטבילה, המוגש לצד שלל מאכלים יפניים כמו טמפורה, סשימי ויקיטורי למתכון המלא