רוטב קרמל בירת חיטה של עידו פיינר | צילום: דניאל לילה קרמל בירת חיטה מאת שף–קונדיטורית דנה מלכס ושף עידו פיינר 10 דקות + צינון קל כשר קינוחים את השמנת ברוטב הקרמל מחליפים בבירת חיטה שמעניקה מקבל טעמים עמוקים-מורכבים-מרירים למתכון המלא
מקלות סינבון של שיר גורן קורל גורן (בבקה בייקרי). צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עידן ספיבק מקלות קינמון ופקאן מאת שיר גורן וקורל גורן כחצי שעה + שעה וחצי התפחה קל כשר אפייה המאפה הזה הוא בעצם מקלות סינבון על בסיס בצק פשוט. הם קטנים וחמודים ולא סותמים את הבטן, ומגישים אותם עם רוטב טופי לטבילה למתכון המלא
עוגיות בייגלה וקרמל מלוח של דרור כהן | צילום: רונן מנגן, סטיילינג: עמית פרבר עוגיות בייגלה וקרמל מלוח מאת דרור כהן 40 דקות קל כשר אפייה קרמל מלוח ובייגלה הם הזוג הלוהט של עולם הקינוחים, והעוגיות האלה הן הדבר הבא למתכון המלא
בוואריה לואיזה עם קומפוט תותים וטוויל פקאן של אריה קסטיאל ודורון גרונוביץ' (האחים). צילום: אפרת לוזונוב; סטיילינג: עינב רייכנר בוואריה לואיזה עם קומפוט תותים וטוויל פקאן מאת שף קונדיטורית אריָה קסטיאל ושף קונדיטורית דורון גרונוביץ' כשעה וחצי + קירור למתקדמים כשר קינוחים קינוח קליל ומקומי, קצת קרמי, קצת חמצמץ וקצת פריך - ביס שהוא סיום מצוין לארוחה למתכון המלא
בלונדיז עם קרמבל קקאו ושברי קרמל של שף־קונדיטורית שחר פלג, יפו תל אביב | צילום: מיקה גורוביץ בלונדיז עם קרמבל קקאו ושברי קרמל מאת שף–קונדיטורית שחר פלג כשעה + שעה קירור קל כשר אפייה בלונדיז עם שברי קרמל מלוח שלא נמסים לגמרי, מוסיפים מרקם קראנצ'י ושוברים את המתיקות למתכון המלא
קרמל-מיסו של ליאור משיח | צילום: שני בריל קרמל מיסו מאת ליאור משיח 10 דקות קל כשר מיסו רוטב מתוק-מלוח מטריף שיכול לשמש כגלייז לעוגות שונות או כרוטב לבשר, עוף, ירקות וטופו למתכון המלא
ברד פודינג בננה עם קרמל-מיסו של ליאור משיח | צילום: שני בריל ברד פודינג בננה עם קרמל מיסו מאת ליאור משיח כשעה קל כשר אפייה הברד פודינג שלי עשוי מחלה רכה, קרם אנגלז עשיר, בננות וקרמל מיסו מטורף, שמעיף את המנה הזאת לשמים למתכון המלא
חלווה דלעז'ין של אווה קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו חלווה דלעז'ין – עוגיות אגוזים "מזויפות" ממרוקו מאת אווה קדוש כ-40 דקות קל כשר קינוחים העוגיות האלה היו נפוצות בקרב משפחות עניות במרוקו: כדורי בצק קטנטנים שמטגנים ומקרמלים כדי לתת להם צורה של אגוזים למתכון המלא
טארט שוקולד חלב עם קרמל וברס של סיגי צרפתי. סטיילינג: דלית רוסו (צילום: דן לב) טארט שוקולד חלב עם קרמל וברס מאת סיגי צרפתי 1 שעה קל כשר חלבי הרבה קונדיטורים אוהבים שוקולד חלב, אבל לא מעזים להודות בזה למתכון המלא
סנט אונורה של ענר צלאל. צילום: סנט אונורה מאת שף קונדיטור ענר צלאל למתקדמים כשר קינוחים עוגת רושם יפיפייה וטעימה שנקראת על שמו של אונורה הקדוש - פטרון הקונדיטורים למתכון המלא
עוגיות משחקי הדיונון. צילום: ניב טובול עוגיות משחקי הדיונון מאת ניב טובול 5 דקות למתקדמים כשר קינוחים העוגיה שמככבת בסנסציה החדשה של נטפליקס "משחקי הדיונון" היא בעצם ממתק-רחוב קוריאני. כל הטיפים שתצטרכו כדי להכין אותה בבית למתכון המלא
טופי סילאן ותבלינים של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל רוטב טופי ותבלינים מאת מיכל חביביאן 10 דקות קל כשר טבעוני רוטב טופי טבעוני על בסיס סילאן, קרם קוקוס ותבלינים ארומטיים ומחממים למתכון המלא
ברד פודינג שוקולד עם קרמל מלוח של שרית נובק | סטיילינג: שרית נובק, צילום: דן לב ברד פודינג שוקולד עם קרמל מלוח מאת שרית נובק שעה ו־20 דקות קל כשר אפייה קינוח פשוט שמכינים משאריות של לחם לבן, חלה, רוגלך או מאפי שמרים, שנשארו בבית והתייבשו קצת למתכון המלא
קרם ברולה של מיקי שמו. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דניאל לילה) קרם ברולה של מיקי שמו מאת מיקי שמו 1 שעה קל כשר קינוחים Bruleé פירושו שרוף. לא הקרם הוא ששרוף, כמובן, אלה שכבת הסוכר שמפזרים עליו ממש לפני ההגשה ומתיכים לקרמל זהוב למתכון המלא
לפת מקורמלת בהדרים על פירה בטטה לבנה של מורן בודניק. צילום: שני בריל. סטיילינג: ענת לבל. לפת מקורמלת בהדרים על פירה בטטה לבנה מאת מורן בודניק 45 דקות קל כשר טבעוני ההדרים החורפיים מרעננים את טעמי האדמה העזים של הלפת ומרככים את האופי המעט כבד שלה למתכון המלא
קוקילידה עם מקפא קרם פיסטוק יוגורמה של בת חן דיאמנט, המחלבה מבית יצחק. צילום: נועם פריסמן, סגנון: ענת לבל קוקילידה עם גלידת קרם פיסטוק יוגורמה ורוטב קרמל מאת בת חן דיאמנט כשעה + הקפאה למתקדמים כשר קינוחים בין שתי עוגיות מושחתות מתבאת שכבת גלידה ביתית על בסיס יוגורט, שנותן לקינוח שפיץ רענן למתכון המלא
קינוח אטריות תפו"א, חלב קוקוס ובננות מקורמלות של אורן גולדווסר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר קינוח אטריות תפו"א, חלב קוקוס ובננות מקורמלות מאת אורן גולדווסר כ-30 דקות קל כשר קינוחים 2 דירוגים קינוח קלאסי מדוכני המתוקים של המזרח הרחוק למתכון המלא
פאי שוקולד וקרם טופי של הודיה הדר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר פאי שוקולד וקרם טופי מאת הודיה הדר כשעתיים + צינון קל כשר אפייה 1 דירוגים התמכרתי לטעם הטופי שמתקבל כאשר מכינים קרמל מריבת חלב. זוהי גרסת השוקולד, שהעלתה את ההתמכרות שלי עוד שלב למתכון המלא
קרמל מסוכריות טופי של חן שוקרון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסוקרמל מסוכריות טופי של חן שוקרון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסוקרמל מסוכריות טופי של חן שוקרון. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו קרמל מסוכריות טופי מאת חן שוקרון קל מאוד כשר קינוחים 3 דירוגים יש לא מעט אנשים שהכנת קרמל מלחיצה אותם - כאן הכל קורה בקלי קלות ובלי תקלות למתכון המלא
פלורנטין שומשום וקצח של נוף עתאמנה אסמעיל ומיכל פינקלמן. צילום: דניאל לילה פלורנטין שומשום וקצח מאת נוף עתאמנה אסמעיל ומיכל פינקלמן שעה למתקדמים כשר אפייה 1 דירוגים אני מתה על חטיפי שומשומית, אבל רק על כאלה שמכינים בעבודת יד למתכון המלא
רוטב סלק מקורמל וגבינת עיזים של הדיי עפאים. צילום: דן פרץרוטב סלק מקורמל וגבינת עיזים של הדיי עפאים. צילום: דן פרץ רוטב סלק מקורמל וגבינת עיזים מאת הדיי עפאים שעה ורבע קל כשר צמחוני 2 דירוגים שורש הסלק מכיל סוכר טבעי, וכאילו לא די בכך זורים עליו סוכר נוסף, שיישרף ויתקרמל על קליפתו ויוסיף עוד רובד טעם למתכון המלא
סטייק מינוט בקרמל פלפלים חריפים ויין לבן של הדיי עפאים. צילום: דן פרץ סטייק מינוט בקרמל פלפלים חריפים ויין לבן מאת הדיי עפאים 10 דקות קל לא כשר בשר 2 דירוגים קרמל חריף הוא כנראה הטעם הממכר מכולם ועומד בבסיסם של מטבחים רבים למתכון המלא
קרמל שוקולד של יואב בלימן. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע קרמל שוקולד מאת יואב בלימן קל כשר קינוחים 1 דירוגים שילוב שמייד מנחית על הלשון טעמים של ממתקי ילדות עטופים בנייר מרשרש למתכון המלא
פילה סלמון בקרמל אסיאתי עם סלט אטריות אורז של יואב בלימן. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע פילה סלמון בקרמל אסיאתי עם סלט אטריות אורז מאת יואב בלימן 40 דקות + השרייה קל כשר דגים 3 דירוגים רוטב הקרמל מזגג את הדג ונותן לו מעטה שחום, ששומר על העסיסיות וגם מחדיר טעמים רעננים של ג’ינג’ר ולמון גראס למתכון המלא
חצילים תאילנדיים בקרמל צ'ילי וג'ינג'ר של קובי בנדלק ועופר אלמליח. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע חצילים תאילנדיים בקרמל צ'ילי וג'ינג'ר מאת קובי בנדלק ועופר אלמליח 25 דקות ועוד השרייה קל כשר טבעוני 2 דירוגים החצילים התאילנדיים, ארוכים עם פסים ירוקים, דורשים טיגון קצר משל חצילים רגילים, סופחים פחות שמן וטעמם פחות עוקצני למתכון המלא
גזרים צבעוניים ובצלצלי שאלוט מזוגגים של שף יהונתן בורוביץ'. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע גזרים צבעוניים ובצלצלי שאלוט מזוגגים מאת שף יהונתן בורוביץ' 45 דקות קל כשר טבעוני 1 דירוגים טיגון-קרמול, בישול בנוזלים ובילוי משותף בתנור מפיקים ירקות במרקם מושלם, מזוגגים בסוכר של עצמם למתכון המלא
גראטן תפוחים בקרמל עם קצפת של מיכאל גרטופסקי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין גראטן תפוחים בקרמל עם קצפת מאת שף מיכאל גרטופסקי ונעמה גאון שעתיים + לילה למתקדמים כשר אפייה 4 דירוגים רצינו לשחק עם השטרודל הקלאסי ולהגיש אותו בצורה חדשה. כך נולד הקינוח הזה - גראטן תפוחי עץ וטופי על בצק פריך למתכון המלא
דלעות בציר רכז רימונים, שמיר וסלרי של מיכל חביביאן | צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו דלעות בציר רכז רימונים, שמיר וסלרי מאת מיכל חביביאן 50 דקות קל כשר טבעוני 2 דירוגים ההבדל בין תוספת פשוטה של דלעת לחגיגה של טעמים בפה נעוץ בתיבול חכם למתכון המלא
תפוחים שיכורים על פרנץ' טוסט של מיכל בוטון | צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר תפוחים שיכורים על פרנץ' טוסט מאת מיכל בוטון 1:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 4 דירוגים מקרמלים תפוחי עץ בקלבדוס ומניחים על פרוסה רכה של פרנץ' טוסט מלחם קסטן ביתי, ששותה בשמחה את סירופ התפוחים המשכר למתכון המלא
מאפינס בננות וטופי קוקוס טבעוני של מיכל בוטון ודורון דרומי. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר מאפינס בננות וטופי קוקוס טבעוני מאת מיכל בוטון ודורון דרומי 30 דקות קל כשר אפייה 3 דירוגים מאפינס פשוטים וסופר-עסיסיים, שאפשר להלביש עליהם תוספות שונות כמו אגוזים, שוקולד צ'יפס פירות יער טריים או פריזורה של טופי קוקוס מתוק-מלוח למתכון המלא
עוגת גבינה קרמלית עם כתר חלבה של רות אוליבר | צילום: בן יוסטר | סגנון: טליה גון אסיף עוגת גבינה קרמלית עם כתר חלבה מאת רות אוליבר 4 שעות קל כשר אפייה 3 דירוגים שערות החלבה הן קישוט מהיר ונטול מאמץ שעושה המון רושם למתכון המלא
ברולה קשיו מאת מיכל בוטון כ-45 דקות למתקדמים כשר קינוחים 3 דירוגים יש לו טעם עדין של אגוזי קשיו, שכבה מתפצחת של שברי קשיו מקורמלים וטיפת מליחות, שאני כל כך אוהבת בקינוחים למתכון המלא
עוגיות קרמל. צילום: בועז לביא עוגיות קרמל מאת שרית נובק 25 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים עוגיות מקסימות שמכינים בתבנית מאפינס למתכון המלא
פלאן. צילום: shutterstock פלאן מאת אסתי ידידיה 1 שעה קל כשר אפייה 2 דירוגים כשהופכים אותו, רוטב הקרמל נשפך החוצה והשילוב מענג למתכון המלא
טארט טאטן. צילום: shutterstock טארט טאטן מאת אסתי ידידיה 2:30 שעות קל כשר אפייה 6 דירוגים האגדה מספרת על אחת מהאחיות טאטן, שהכינה טארט ושכחה לשים בצק בתחתית. היא שמה אותו למעלה, הפכה והשאר – היסטוריה למתכון המלא
קרם לימון עם תותים בקרמל וקרמבל שקדים קרם לימון עם תותים בקרמל וקרמבל שקדים מאת נטלי לוין 1 שעה קל כשר קינוחים 1 דירוגים קינוח שמיועד לכל מי שרוצה להכין הכל מראש ולהרכיב קינוח מרשים ברגע האחרון למתכון המלא
לחם קופים של ליאור משיח. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדרלחם קופים של ליאור משיח. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדר לחם קופים מאת ליאור משיח שעה וחצי קל כשר אפייה 4 דירוגים לחם קופים מעט אחר ובעיקר קל מאוד להכנה למתכון המלא
לחמניות שוקולד וטופי קרמל של ליאור משיח. צילום: טל סיון ציפורן. סטיילינג: דיאנה לינדר לחמניות שוקולד וטופי קרמל מאת ליאור משיח שעתיים קל כשר אפייה 2 דירוגים הן מפתיעות בטעם המורכב שלהן, שהוא לא רק מתוק אלא גם מעט מריר בזכות אבקת הקקאו למתכון המלא
מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות של יובל אלחדף. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו מקלעת פרסבורגר במילוי תפוחים מקורמלים ועוגיות מאת יובל אלחדף לילה+ 3 שעות קל כשר אפייה 2 דירוגים תפוחים מקורמלים ועוגיות זה שילוב שכאילו נולד במטבח של בן & ג'ריס - מתוק, מושחת וטעים בטירוף למתכון המלא
קישואים מקורמלים של ארז של הדסה קו-אל. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר קישואים מקורמלים מאת הדסה קו-אל 1.45 שעות קל כשר סלטים 5 דירוגים קישואים ובצל מסתדרים נהדר, וככל שהם מתבשלים יותר ובייחוד תחת חום ישיר, הם הופכים כמעט לממתק למתכון המלא
דלעת מקורמלת של יונית צוקרמן. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר דלעת מקורמלת מאת יונית צוקרמן 50 דקות קל כשר דלעת 12 דירוגים מתיקות הדלעת היא חלק בלתי נפרד מהמטבח המרוקאי - בין אם כחלק משולחן הקוסקוס או כמנה ראשונה לראש השנה למתכון המלא
דובשניות שוקולד עם רוטב קרמל מלח-צ׳ילי, שוק הנמל - דנון. צילום: אנטולי מיכאלו דובשניות שוקולד עם רוטב קרמל מלח-צ׳ילי מאת אלכס ברמן 1 שעה למתקדמים כשר עוגיות 3 דירוגים בסוף הדרך מחכה לכם רוטב קרמל במרקם מושלם. ממנו אגב, כדאי להכין כמות כפולה למתכון המלא
תפוחים מקורמלים של יעל סלע. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע תפוחים מקורמלים מאת יעל סלע קל כשר תפוחים 2 דירוגים פרוסות תפוחים עדינות ומבושמות בארומות של קינמון וציפורן עוברות קרמול קצר ומתבשלות ביין לבן למתכון המלא
בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס של קרן אלה גפן ויעל סלע. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר בננות מקורמלות עם נוטלה ביתית, אגוזים וקוקוס מאת קרן אלה גפן ויעל סלע 20 דקות קל כשר בננות 2 דירוגים הבשר של הבננות נותר רך ורענן והן מקבלות מעטה פציח בדיוק כמו של קרם ברולה. קינוח בזק ואחלה פתרון לבננות בשלות למתכון המלא
פיצטה ריקוטה ובצל מקורמל של סיון שטרנבך. צילום: דניאל לילה פיצטה ריקוטה ובצל מקורמל מאת סיון שטרנבך שעה ו-10 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים שילוב ממכר בין מתיקות, מליחות ורעננות למתכון המלא
קראנץ' קרמל ושוקולד. צילום: shutterstock קראנץ' שוקולד עם אגוזים וחמוציות מאת יעל סלע כשעה למתקדמים כשר שוקולד 2 דירוגים דפי שוקולד דקיקים משובצים באגוזי מלך, אגוזי לוז וחמוציות - שוברים לפיסות קטנות ומפזרים מעל מוס שוקולדי למתכון המלא
בראוניז שוקולד עם קראנץ' קרמל של יעל סלע. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע בראוניז שוקולד עם קראנץ' קרמל מאת יעל סלע כשעה ורבע קל כשר שוקולד 1 דירוגים בראוניז לחים ועשירים עם טוויסט: חתיכות קטנטנות של קראנץ' קרמל שמתחברות בבלילה למתכון המלא
לביבות תפוחי עץ ומייפל עם פקאנים בקרמל מלוח של שף אוראל קמחי. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו לביבות תפוחי עץ ומייפל עם פקאנים בקרמל מלוח מאת שף אוראל קמחי קל כשר תפוחים 1 דירוגים בסוף הארוחה מניחים במרכז השולחן מגש לביבות וסביבו מפזרים צלוחיות עם התוספות למתכון המלא
עוגת קייל במילוי חיטה עם בירה, אגוזים ובצל מקורמל של סבינה ולדמן. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: דלית רוסו עוגת קייל במילוי חיטה עם בירה, אגוזים ובצל מקורמל מאת סבינה ולדמן קל כשר טבעוני 4 דירוגים את עוגת הקייל היפהפיה הזו תתגאו להגיש כמנה עיקרית טבעונית אפילו בארוחת חג למתכון המלא
ירך חזיר מפורקת בקרמל צ'ילי על לחם תירס של שף רז רהב. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: עמית פרבר ירך חזיר מפורקת בקרמל צ'ילי על לחם תירס מאת רז רהב 4 שעות למתקדמים לא כשר חזיר 2 דירוגים מנת טקס מקס קלאסית - יציר כלאיים בין המטבח של דרום ארצות הברית למטבח המקסיקני למתכון המלא
חטיף סניקרס של עדי קיהן. צילום: דניאל לילה חטיף סניקרס מאת עדי קיהן 1:30 שעות למתקדמים כשר קינוחים 3 דירוגים למרות החזות המשעשעת מדובר במנה מוקפדת, עם מרנג מתובל בחמאת בוטנים, קרמל מלוח ופירורי בצק פריך למתכון המלא
פנקייקס עם רוטב טופי בננה של שון בן דור ("קליפסו"). צילום: דניאל לילה פנקייקס עם רוטב טופי בננה מאת שון בן דור ("קליפסו") כ-45 דקות קל כשר פנקייק 4 דירוגים פנקייקס גדולים ועבים במיוחד - שחומים ופריכים מבחוץ ורכים מבפנים - בזכות סגירה שלהם בתנור אחרי הטיגון. למתכון המלא
קינוח קרמל ומסקרפונה בייליס של ליאור חורי, רביבה וסיליה. צילום: אנטולי מיכאלו קינוח קרמל ומסקרפונה בייליס מאת ליאור חורי ורביבה וסיליה כשעה למתקדמים כשר קינוחים בקינוח הזה הבייליס נוכח גם בקרמל וגם בגנאש המסקרפונה האוורירי. שטרויזל אגוזי לוז מוסיף פריכות וטעמים מורכבים למתכון המלא
פופקורן קרמל מלוח. צילום: shutterstock פופקורן קרמל מלוח מאת רותם ניר ואורלי פלאי ברונשטיין 10 דקות קל כשר מתכונים לקיץ 2 דירוגים בארגנטינה לא שמעו על פופקורן מלוח. אצלם גרגרי התירס התפוחים מצופים בקרמל ונמכרים באריזות של קילוגרמים למתכון המלא
תירס בגריל עם רוטב סויה מקורמל של שף מאסאקי סוגיסאקי. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: דיאנה לינדר תירס בגריל עם רוטב סויה מקורמל מאת שף מאסאקי סוגיסאקי שעה קל כשר אוכל יפני 2 דירוגים אחת המנות הזכורות לי ביותר מעונת הפסטיבלים ביפן היא של תירס צלוי בגריל עם רוטב סויה ארומטי מקורמל למתכון המלא
קוביות פאדג' קרמל וקפה של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר קוביות פאדג' קרמל וקפה מאת רות אוליבר שעתיים קל כשר קינוחים 4 דירוגים חטיפים קטנים ומתוקים שעשויים משתי שכבות עשירות המאזנות זו את זו למתכון המלא
רוטב קרמל מלוח. צילום: shutterstock רוטב קרמל מלוח מאת רות אוליבר 10 דקות קל כשר קינוחים 3 דירוגים הרוטב הזה הוא הברקה: ממש מעט ממנו ישדרג פלאים מאפינס ועוגות בחושות או בראוניז ואפילו סתם גלידת וניל למתכון המלא
ברווז שלם צלוי של השף חיים טיבי. צילום: בן יוסטר ברווז שלם צלוי מאת חיים טיבי 1:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 3 דירוגים מנה עיקרית חגיגית שנוטפת עסיסיות וייצוגית מאד. היכונו לקצור מחמאות למתכון המלא
עוגיות פסיפלורה וקרמל של שף קונדיטור זיו סנדלר. צילום: שרית גופן. סטיילינג: נועה קנריק עוגיות פסיפלורה וקרמל מאת שף-קונדיטור זיו סנדלר 1 שעה קל כשר פרווה 1 דירוגים מתכון לעוגיות ממכרות בלי טיפת חלב או בדל ביצה למתכון המלא
קרפ בנופי של שף יונתן בודק. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: אינה גוטמן קרפ בנופי מאת יונתן בודק 45 דקות קל כשר חלבי 3 דירוגים השף יונתן בודק מקרפרי ברטון מכין קרפ מושחת עם קוקוס, בננות וריבת חלב למתכון המלא
טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים של שפית- קונדיטורית קרן קדוש. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו בילונגינג טארט פלאן עם דובדבנים מקורמלים מאת שף-קונדיטורית קרן קדוש שעה וחצי + שעתיים צינון למתקדמים כשר אוכל צרפתי 2 דירוגים אני מחזירה את הפלאן חזרה בגרסה קיצית, נוזלית, חמוצה ופירותית עם דובדבנים מקורמלים במעט וודקה למתכון המלא
טארט קרם קרמל וחמאה של שף קונדיטור ליאור שטייגמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר טארט קרם קרמל וחמאה מאת שף קונדיטור ליאור שטייגמן 40 דקות + שעה וחצי צינון למתקדמים כשר קינוחים 2 דירוגים הקינוח הנהדר הזה הוא בעצם פטיסייר על בסיס קרמל מועשר בהרבה חמאה, שמניחים על תחתית פשוטה מביסקוויטים וחמאה למתכון המלא
טארט טאטן חצילים בחמאת מיסו וקרמל של שף חגי לרנר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר טארט טאטן חצילים בחמאת מיסו וקרמל מאת שף חגי לרנר שעה למתקדמים כשר טארט טאטן 4 דירוגים חיפשנו רעיון לטארט מלוח, אבל לא עם כרשה או בצל - הכיוון המקובל והבנאלי. החציל החרוך הישראלי, נראה לנו מתאים למתכון המלא
קינוח פנקייק קראמפטס אנגלי של מירב שיינר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל קראמפטס עם תפוחים מקורמלים מאת מירב שיינר דצ'נקו 30 דקות קל כשר אוכל אנגלי 18 דירוגים הקראמפטס (crumpets) הם שילוב של אינגליש מאפין ופנקייק. הם אווריריים ורכים ומתאימים מאוד לארוחת בוקר למתכון המלא
שסק צלוי ומקורמל של רינת צדוק. צילום: אמיר מנחם שסק צלוי ומקורמל מאת רינת צדוק חצי שעה קל כשר פירות 2 דירוגים השסק מקבל טעם חמצמץ־מתוק ומרקם שקרוב לריבה כשנצלה בטאבון עם מעט שמן זית למתכון המלא
בננות מקורמלות עם אגוזי מלך של שרה גלב. צילום : שובל ויז'ניצר בננות מקורמלות עם אגוזי מלך מאת שרה גלב 15 דקות קל כשר טבעוני 2 דירוגים אפשר להוסיף מעל לקינוח הזה שבבי קוקוס, בוטנים או מה שאוהבים למתכון המלא
קרם קרמל בהל וזעפרן של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב קרם קרמל בהל וזעפרן מאת רותם ליברזון שעה קל כשר לפסח צמחוני 5 דירוגים קרם קרמל בתיבול ייחודי לשולחן החג, כזה שיגרום לאורחים לחזור גם בשנה הבאה, אז קחו בחשבון למתכון המלא
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע פיסטוקים מקורמלים מאת עינב ברמן 10 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים הפיסטוקים האלה יוסיפו טאץ' קרמלי ומעט חריף לכל ביס למתכון המלא
קוביות סלמון עם קרם גזר וסוכריות דלעת של שף מאיר עזר ושף ניב כהן. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן קוביות סלמון עם קרם גזר וסוכריות דלעת מאת שף מאיר עזר ושף ניב כהן שעה קל כשר דגים 1 דירוגים מנת סלמון חגיגית בציפוי תבלינים וירקות כתומים מתקתקים למתכון המלא
טארט מוס גבינה עם טופי קרמל ופטל של עינב לובלינר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעמה רן טארט מוס גבינה עם טופי קרמל ופטל מאת עינב לובלינר כשעתיים + כ-8 שעות בקירור והקפאה למתקדמים כשר צמחוני 3 דירוגים עוגת גבינה מיוחדת בהשראת הקונדיטור הצרפתי כריסטוף מישאלק, שמכין טארטים ללא שוליים בעיצוב נקי, מוקפד וחדשני למתכון המלא
כבד קצוץ עם בצל מקורמל של שף אמיר מרקוביץ'. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: קרן ברק כבד קצוץ עם בצל מקורמל מאת שף אמיר מרקוביץ' 45 דקות קל כשר כבד קצוץ 4 דירוגים גם ילדים יכולים ליהנות מארוחת ביסטרו צרפתית. השף אמיר מרקוביץ' מכין ארוחה מעודנת עם מטעמים לכל הגילים למתכון המלא
עוגת תמרים, אגסים ותבלינים טבעונית של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל עוגת תמרים, אגסים ותבלינים טבעונית מאת שף-קונדיטורית נעמה שטייר שעתיים קל כשר טבעוני 3 דירוגים עוגה קלה, לא דחוסה מדי, עם שילוב מוצלח בין תמרים, אגסים ואניס למתכון המלא
אי צף קרמל של שפית תמר כהן-צדק. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל אי צף קרמל מאת תמר כהן צדק 45 דקות קל כשר צמחוני 6 דירוגים אי צף הוא קלאסיקה על זמנית ועל עונתית. הקסם שלו טמון במשחק המעודן בין המרקמים למתכון המלא
ברד פודינג עם רוטב טופי של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל ברד פודינג עם רוטב טופי מאת שף־קונדיטור עמית ליברמן שעתיים קל כשר צמחוני 5 דירוגים שף־קונדיטור עמית ליברמן אימץ את שילוב הטעמים והמרקמים למנת הברד פודינג הקלה להכנה והמענגת הזו למתכון המלא
דייסת סולת עם אגס מקורמל ומרציפן של שף חיים כהן. צילום: נמרוד סונדרס דייסת סולת מתוקה עם אגס מקורמל ומרציפן מאת שף חיים כהן 30 דקות קל כשר צמחוני 6 דירוגים שף חיים כהן מגיש מתכון מתוק לדייסת סולת שתחמם לכם את החורף למתכון המלא
עוף מרוקאי מקורמל בבצל ושזיפים של שף צ'רלי פדידה. צילום: אפיק גבאי עוף מרוקאי מקורמל בבצל ושזיפים מאת שף צ'רלי פדידה שעה כשר אוכל מרוקאי למתקדמים 9 דירוגים עוף, בסגנון מרוקאי, מקורמל בבצל ושזיפים, לשים במרכז השולחן ולהתגאות למתכון המלא
קדאיף תפוחים מקורמלים בשונטי שוקולד של שף קונדיטור שלומי פדידה. צילום וסטיילינג: טל סיון צפורין קדאיף תפוחים מקורמלים בשונטי שוקולד מאת שלומי פדידה כשעתיים למתקדמים כשר עוגות 2 דירוגים עוגה שתשלח אתכם לטיול מקיף מסביב לים התיכון, עם תחתית קדאיף, תפוחים מקורמלים וקרם שוקולד לבן למתכון המלא
טארט נורמנדי של שף קונדיטור ענר צלאל. צילום: רן בירןטארט נורמנדי של שף קונדיטור ענר צלאל. צילום: רן בירןטארט נורמנדי של שף קונדיטור ענר צלאל. צילום: רן בירן טארט תפוחי עץ מקורמלים וקרם שקדים מאת שף קונדיטור ענר צלאל שעתיים וחצי למתקדמים כשר קינוחים 4 דירוגים שף קונדיטור ענר צלאל (קונדיטוריית דלאל) מלמד איך להכין טארט נורמנדי עם תפוחים מקורמלים, קרם פטיסייר וקרם שקדים למתכון המלא
פאי בייגלה בקרמל של ברק כהן. צילום: דניאל לילה, סטיילינג: דיאנה לינדר פאי בייגלה בקרמל מאת שף-קונדיטור ברק כהן 40 דקות עוגות קל כשר 6 דירוגים עוגת שחיתות מתוחכמת, עם טעמים אמריקאיים ושילוב מנצח בין מתיקות הקרמל למליחות הבייגלה למתכון המלא
פנקייק שוקולד עם תפוחים מקורמלים של השוקולטיירית קרינה. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן פנקייק שוקולד עם תפוחים מקורמלים מאת שוקולטיירית קרינה שעה קל כשר שוקולד 8 דירוגים פנקייקס מושלמים עם רוטב שוקולד לבן ותפוחים מקורמלים. תענוג מושחת ומהנה למתכון המלא
צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו פודינג אורז וניל עם תותים ורוטב טופי מאת מיכל מוזס 50 דקות קל כשר אפייה 2 דירוגים יש שמכינים פודינג אורז עם אורז עגול, אני מעדיפה אורז בסמטי בגלל הארומה המשגעת למתכון המלא
עוגיות דבש, קרמל ופיסטוק. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר עוגיות דבש, קרמל ופיסטוק מאת רינת צדוק 1:30 שעות קל כשר מתכונים לסוכות 1 דירוגים עוגיות קריספיות מאוד בזכות קרמל שמכינים משילוב של דבש וסוכר. במקום להכין כל עוגייה בנפרד מכינים כיכר למתכון המלא
פיננסייר דבש עם תפוחים מקורמלים, תמרים ואגוזים פיננסייר דבש עם תפוחים מקורמלים, תמרים ואגוזים מאת רינת צדוק 12 שעות+45 דקות קל כשר עוגות 4 דירוגים הקלתית מבלילת עוגיות פיננסייר והיא בעלת מרקם גס אך אוורירי. עוטפים את התבנית בנייר אפייה, כדי שהבלילה לא תזלוג למתכון המלא
בריוש תפוחים וקרמל. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר בריוש תפוחים וקרמל מאת רות אוליבר לילה התפחה+1:30 שעות למתקדמים כשר אפייה 1 דירוגים מאפה אוורירי עם שפע תפוחי עץ מקורמלים בליבו. ויש גם פטנט למאפים גבוהים במיוחד ללא רינג למתכון המלא
טארט טטן קדאיף. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר טארט טטן קדאיף מאת רות אוליבר 50 דקות קל כשר עוגות טוויסט מנצח לטארט טטן. למה להתייסר ברידוד בצק בחום כשיש קדאיף? ההכנה קלה וניגוד המרקמים בין התפוח לאטריות מושלם למתכון המלא
טאטן כרישה וגבינת מנצ'גו של מיכל מוזס, צילום: דן פרץ, סגנון: עמית פרבר טארט טאטן כרישה וגבינת מנצ'גו מאת מיכל מוזס 1:15 שעות קל כשר מאפים מלוחים 2 דירוגים הטארט ההפוך בגרסה מלוחה: מחליפים את התפוחים בכרישה וגבינה ומקבלים מאפה מלוח, טעים וסקסי למראה למתכון המלא
ברוסט טלה בקרמל תפוחים חריף מאת שף יהונתן בורוביץ' 2:30 שעות למתקדמים כשר בשר מנה עיקרית מרשימה, חגיגית ועסיסית למתכון המלא
סלט שבבי פקורינו על תאנים מקורמלות ולחם קלוי בחומץ שרי . צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר סלט שבבי פקורינו על תאנים מקורמלות ולחם קלוי מאת סבינה ולדמן 25 דקות קל מאוד כשר מנות ראשונות 1 דירוגים סלט שמבוסס על תאנים, עם המתיקות הדבשית שלהן, שעובדת נהדר עם החריפות של גבינת הפיקורינו למתכון המלא