סלט עגבניות צלויות עם פטה ועשבים, מתוך "ספר הטאבון". צילום: חיים יוסף, סטיילינג: אוריה גבע, עריכה: מרב סריג, עיצוב ספר: סטודיו קרן וגולן סלט עגבניות צלויות בטאבון עם פטה ועשבים מאת אבנר לסקין 10 דקות + חצי שעה צינון קל צמחוני כשר סלט שמשלב כמה סוגים של עגבניות שעוברות צלייה עם גבינת פטה איכותית למתכון המלא
גספאצ'ו ירוק של מזל טלה. צילום: shutterstock גספאצ‘ו ירוק מאת קייטרינג מזל טלה 10 דקות קל מאוד כשר טבעוני גספאצ'ו עם טוויסט - משתמשים בעגבניות שעוד לא הבשילו ומקבלים מרק צבעוני ומיוחד למתכון המלא
פיצה בין רומא לתוניס של שף אוראל קמחי. צילום: חיים יוסף פיצה בין רומא לתוניס מאת שף אוראל קמחי שעתיים וחצי + 25 שעות התפחה למתקדמים צמחוני פיצה פיצה חוצה גבולות - על בסיס הקלאסיקה האיטלקית עם פרשנות תוניסאית מסורתית, והמון המון ירקות למתכון המלא
מאפה כרובית מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר מאפה כרובית של לייזה פאנלים שעה קל אפייה צמחוני מאפה ספונטני וקליל של בצק עלים עם פרחי כרובית וגבינות למתכון המלא
פשטידת קישואים מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר פשטידת קישואים של לייזה פאנלים מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) שעה וחצי קל צמחוני פשטידות פשטידה קלה ודיאטטית עם טריק שיעניק לה רכות נהדרת למתכון המלא
מרק ירקות מתוך ספרה החדש של לייזה פאנלים, קל קל קל . צילום: גיא בהר מרק ירקות של לייזה פאנלים מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) 50 דקות קל צמחוני טבעוני מרק ירקות עם שעועית וגריסים - משביע, מנחם ומנקה את הגוף מבפנים למתכון המלא
מסעדת prism בברלין. פאטה | צילום: חיים יוסף פאטה של שף גל בן משה מאת שף גל בן-משה כשלוש שעות וחצי קל כשר צמחוני מנה שמבוססת על חומוס שמקורה במטבח הלבנוני, במקרה הזה בגרסה של שף בעל כוכב מישלן למתכון המלא
פשטידת ברוקולי. shutterstock פשטידת ברוקולי וגבינה מאת קובי בר 1 שעה קל כשר פשטידות 28 דירוגים פשטידת ברוקולי חגיגית מתוך ספרו הוותיק של קובי בר, "פשטידות" למתכון המלא
מאפינס קישואים, זיתים וריקוטה של זהר לוסטיגר בשן | צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר מאפינס קישואים, זיתים וריקוטה מאת זהר לוסטיגר-בשן 40 דקות קל כשר אפייה מאפינס דלי קלוריות עם קמח כוסמין מלא שמתאימים לארוחת ערב (עם סלט קטן בצד), לבראנץ' או כנשנש בעבודה למתכון המלא
שניצל כרובית וגבינה של זהר לוסטיגר בשן | צילום: דניאל לילה, סטיילינג: עמית פרבר שניצל כרובית וגבינה מאת זהר לוסטיגר-בשן 45 דקות + חצי שעה קירור קל כשר צמחוני השניצלים האלה נחטפים כל כך מהר מהצלחת, ששווה מראש להכין כמות כפולה למתכון המלא
גריל צ'יז סנדוויץ' משפחתי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: שני בריל, סטיילינג: ענת לבל גריל צ'יז סנדוויץ' משפחתי מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל כשר אפייה זוג מאפי גבינה עם קלתית זריזה, העשויה מלחם קסטן חצוי לאורכו למתכון המלא
מאפה שושני גבינה של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: שני בריל, סטיילינג: ענת לבל מאפה שושני גבינה מהיר מאת אורלי פלאי ברונשטיין 35 דקות קל כשר אפייה לאפה היא חומר גלם מצוין, ששווה לשמור במקפיא ולשלוף להכנת פיצה מהירה, קלצונה או מאפה שושנים למתכון המלא
פרגית צלויה ברוטב סאטה־מיסו של עז תלם | צילום: נעם פריסמן | כלי קרמיקה: דורית פרוביזור | לוקיישן: חובת הלבבות פרגית צלויה ברוטב סאטה־מיסו מאת עז תלם 25 דקות קל כשר בשר תוספת של מיסו לרוטב סאטה אינדונזי משדרגת אותו פלאים והוא מחמיא גם לטופו, דגים מטוגנים או כרובית וירקות צלויים אחרים למתכון המלא
סינייה חצילים אפויים בטחינת מיסו של עז תלם | צילום: נעם פריסמן | כלי קרמיקה: דורית פרוביזור | לוקיישן: חובת הלבבות סינייה חצילים אפויים בטחינת מיסו מאת עז תלם 45 דקות קל כשר טבעוני איך משדרגים את המנה שכולם מכירים? כמובן עם מיסו שמצליח להרים באלגנטיות את השילוב העל–זמני של חציל וטחינה למתכון המלא
סלופי ג'ו ברוטב ברביקיו-מיסו של עז תלם | צילום: נעם פריסמן | כלי קרמיקה: דורית פרוביזור | לוקיישן: חובת הלבבות סלופי ג'ו ברוטב ברביקיו מיסו מאת עז תלם 20 דקות קל כשר בשר המיסו הופך את הרוטב לסמיך ועשיר עוד יותר - דרך מצוינת לשדרג את מנת הסלופי ג'ו האמריקאית האהובה למתכון המלא
פסטה בחמאת מרווה ומיסו עם בטטה של עז תלם | צילום: נעם פריסמן | לוקיישן: חובת הלבבות פסטה בחמאת מרווה ומיסו עם בטטה מאת עז תלם 30 דקות קל כשר צמחוני מנה שבה המתיקות של הבטטה משתלבת עם המליחות והאוממי של המיסו, כשפסטה וחמאה מתווכים בין כל הצדדים למתכון המלא
מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם גבינת מה עז ופסטו קרמי של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם גבינת מה עז ופסטו קרמי מאת מאיה דרין 45 דקות קל כשר צמחוני ברגע שמזג האוויר מתקרר באמת, אין כמו סיר של מרק שורשים עמוק טעמים למתכון המלא
סלט ירוקים של חורף עם פומלה וחלומי של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן סלט ירוקים של חורף עם פומלה וחלומי מאת מאיה דרין 15 דקות קל כשר צמחוני גבינת חלומי צלויה וחרוכה מחמיאה לכל סלט ירוק בתוספת פרי. כאן היא מלווה גרסה חורפית של סלט עלים וירקות בתוספת פומלה למתכון המלא
מאפינס תפוחי אדמה ובולגרית עם עשבי תיבול וזיתים שחורים של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן מאפינס תפוחי אדמה ובולגרית עם עשבי תיבול וזיתים שחורים מאת מאיה דרין 25 דקות קל כשר צמחוני מאפינס מלוחים ים תיכוניים, שמעלים ניחוחות אפייה מפתים, הודות לבלילה עם שלל גבינות איכותיות, זיתים ועשבי תיבול למתכון המלא
ברוסקטת חצילים שרופים קלויים, לאבנה עיזים וצ'ימיצ'ורי של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן ברוסקטת חצילים קלויים, לאבנה עיזים וצ'ימיצ'ורי מאת מאיה דרין 30 דקות קל כשר צמחוני שילוב קלאסי של לאבנה וחציל קלוי הופך למנת פתיחה מקומית קלילה ברוח איטלקית. תוספת צ'ימיצ'ורי מעניקה למנה רעננות למתכון המלא
ריזוטו אפוי של דלורית וקייל עם גבינות גרנה פדנו ופטה עיזים של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן ריזוטו אפוי של דלורית וקייל עם גבינות גרנה פדנו ופטה עיזים מאת מאיה דרין 35 דקות קל כשר צמחוני ריזוטו אפוי הוא פתרון מושלם לכל מי שמכין ריזוטו בפעם הראשונה וקצת חושש לטעות למתכון המלא
פריטטה ספרדית עם גבינות גרנה פדנו ופטה עיזים של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן פריטטה ספרדית עם גבינות גרנה פדנו ופטה עיזים מאת מאיה דרין 25 דקות קל כשר צמחוני פריטטה היא מאכל ספרדי קלאסי – אל תעזו לקרוא לה חביתה! למתכון המלא
פולנטה סולת ופטריות יער של איתיאלה היאט. צילום: אנטולי מיכאלו פולנטה סולת ופטריות יער מאת איתיאלה היאט 30 דקות קל כשר צמחוני במקום שילוב קלאסי של פולנטת תירס ופטריות מוקפצות, מגישים את הדייסה לצד שלל פטריות יער שבחורף נמצאות בשיא העונה למתכון המלא
פולנטה צלויה עם פורטבלו, חלומי וגרנה פדנו של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן פולנטה צלויה עם פורטובלו, חלומי וגרנה פדנו מאת מאיה דרין 40 דקות + חצי שעה קירור קל כשר צמחוני פולנטה איטלקית מקבלת מראה מעודכן ועומק טעמים בזכות טיגון בחמאה ותוספת גבינת גרנה פדנו ושלל פטריות מוקפצות למתכון המלא
סלט חומוס ים תיכוני עם גבינת פטה של מאיה דרין. צילום: דן לב, סטיילינג: נעמה רן סלט חומוס ים תיכוני עם גבינת פטה מאת מאיה דרין 20 דקות קל כשר צמחוני סלט צבעוני שמשלב גרגירי חומוס, ירקות וגבינה והופך לארוחה מלאה, מאוזנת ובריאה למתכון המלא
הרוטי של שרית צ_רי ־ | צילום: אנטולי מיכאלו רוטי – לחם מחבת הודי מתובל מאת שרית צ'רי שעה ורבע קל כשר טבעוני להכין רוטי אצל ההודים זה כמו להכין טוסט – קמים בבוקר, מכינים בצק ובכל פעם שמישהו נכנס הביתה במהלך היום מכינים צ'יק צ'ק רוטי על המחבת למתכון המלא
קובנייה. צילום: שני בריל קובנייה מאת אחמד (חמודי) עוקלה כשעתיים קל כשר צמחוני גרסה צמחונית וקלילה למתכון הפופולרי המאפיין את המטבח הגלילי למתכון המלא
בקלאווה גבינות וירקות של רון יוחננוב. צילום: נועם פריסמן בקלוואה גבינות וירקות בקלי קלות מאת רון יוחננוב ובשיתוף המחלבה מבית יצחק 40 דקות + 20 דקות קירור המלית קל כשר צמחוני תוך כמה דקות עבודה, עלי פילו יכולים למאפה גבינות מתפצפץ מלא שיכול לעמוד במרכז בראנץ' או ארוחה חלבית למתכון המלא
לביבות ריקוטה מתוקות של המחלבה מבית יצחק. צילום: shutterstock לביבות ריקוטה מתוקות 20 דקות קל כשר קינוחים לביבות קטנות, רכות ומתוקות על בסיס ריקוטה ויוגורט עזים. נפלאות לחנוכה, וגם לסתם בראנץ' של שבת או ארוחת ערב באמצע השבוע למתכון המלא
מילפיי סביח של שי לי ליפא. סטיילינג: רותם ניר (צילום: דן לב) מילפיי סביח מאת שי לי ליפא 45 דקות קל כשר מנות ראשונות לקחנו מנת רחוב והחדרנו בה קצת סדר ומשמעת למתכון המלא
מרק אפונה של מסעדת אווה סאפי. צילום: דרור חדד מרק אפונה קטיפתי מסעדת אווה סאפי, נווה צדק שעה וחצי קל כשר טבעוני 13 דירוגים מרק אפונה קלאסי, סמיך ומתובל בעדינות - ויש גם טיפ למרקם קטיפתי במיוחד למתכון המלא
קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני של מיכל מוזס (צילום: shutterstock) קציצות קינואה עם פרגית ופורצ'יני מאת מיכל מוזס 40 דקות קל כשר פרגיות הפעם בלי עשבי תיבול וירקות, אלא עם בשר ופטריות בעלות טעם עמוק למתכון המלא
מק אנד צ'יז עם בייקון וגבינה מיושנת של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב) מק אנד צ'יז עם בייקון וגבינה מיושנת מאת מיכל מוזס 70 דקות קל לא כשר אפייה כשזה מגיע לאוכל נחמה, האמריקאים עושים את זה הכי טוב למתכון המלא
מרק גזר ועדשים כתומות של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב) מרק גזר ועדשים כתומות מאת אורלי פלאי ברונשטיין קל מאוד כשר צמחוני מרק כתום ובריא, שמיץ הגזר בו מחליף את הציר ונותן לו את צבעו החזק היפה למתכון המלא
מרק מיסו עם טופו ותרד של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דן לב) מרק מיסו מהיר עם טופו ותרד מאת אורלי פלאי ברונשטיין 15 דקות קל מאוד כשר מרקים המרק היפני האהוב עם הטעמים המוכרים, אבל עם קצת יותר תוכן למתכון המלא
סלט פסטה עם טונה טרייה, סלרי וקארי מיונז של אורלי פלאי־ברונשטיין (צילום: shutterstock) סלט פסטה עם טונה טרייה, סלרי וקארי מיונז מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר דגים וריאציה על סלט פסטה אמריקאי עם עוף במיונז, כאן בשילוב ספייסי טונה-מיונז מטונה טרייה למתכון המלא
מרק ירקות פטנט עם נענע ובורגול של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: shutterstock מרק ירקות פטנט עם נענע ובורגול מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות כשר קל צמחוני מרק סמיך ומשביע שמכינים תוך פחות מחצי שעה, הודות לשימוש בטריק קטן למתכון המלא
מרק שומר ויין לבן בשמנת של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: shutterstock מרק שומר עם יין לבן בשמנת מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל צמחוני כשר בדרך כלל נהוג לחבר שומר למיץ לימון וליין לבן יבש. כאן ויתרתי על החמיצות והשלמתי את המרקם עם שמנת מתוקה למתכון המלא
דאן-בינג – קרפ עם ביצה של דקלה חיון. צילום: דקלה חיון 3 מנות ביצים מהמטבח הסיני שהולכות להכנס לתפריט שלכם מאת דקלה חיון אוכל אסייתי ביצים אוכל סיני קרפ מלוח, כיסונים נטולי גלוטן וגם שקשוקה סינית. מנות קלות שיהפכו לחביבות הילדים לכתבה המלאה
בולונז שילדים אוהבים. צילום: טל סורסקי מבשלים לפריזר: רוטב בולונז שילדים אוהבים מאת טל סורסקי אוכל איטלקי פסטה ארוחות צהריים במקום להכין 4-3 מנות בולונז, מכינים כמות גדולה, מקפיאים ושולפים לפי הצורך. מתכון מושלם וטיפים להתייעלות לכתבה המלאה
בולונז שילדים אוהבים. צילום: טל סורסקי רוטב בולונז שילדים אוהבים מאת טל סורסקי כשעתיים קל כשר בשר רוטב בולונז שמבשלים בכמות גדולה, מקפיאים במנות קטנות ושולפים כשאין זמן לבשל. ארוחת צהריים זריזה שילדים אוהבים למתכון המלא
מוקפץ של סל סורסקי. צילום: טל סורסקי איך מכינים מוקפץ מושלם שילדים אוהבים מאת טל סורסקי אוכל אסייתי אוכל בריא לילדים מתכונים לילדים במקום להוסיף רטבים קנויים למוקפץ שלכם, תראו כמה קל זה להכין בבית מנה של מוקפץ שהילדים שלי מתים עליו לכתבה המלאה
מוקפץ של סל סורסקי. צילום: טל סורסקי מוקפץ בסיסי שילדים אוהבים מאת טל סורסקי 30 דקות קל כשר חזה עוף מתכון בסיסי למוקפץ עוף שאפשר לשחק עם הרכיבים שלו בהתאם למה שאוהבים. והכי חשוב - ללא רטבים תעשיתיים ועתירי סוכר למתכון המלא
פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock פסטה עם סלמון ברוטב מסקרפונה ופסטו מאת מיכל מוזס רבע שעה קל כשר דגים סלמון ושמנת הם שידוך משמיים. תיגברנו את השמנת במסקרפונה מפנקת והוספנו פסטו שנותן שפיץ רענן למתכון המלא
סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו של מיכל מוזס. צילום: shutterstock סלט גרגרי חומוס, פטריות מושחמות ופסטו מאת מיכל מוזס 10 דקות קל מאוד כשר טבעוני סלט חם ויוצא דופן או תוספת זריזה שתשדרג אורז לבן למתכון המלא
אורז שערות של אורלי פלא־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר) אורז עם אטריות מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל כשר טבעוני את האורז הטעים הזה מכירים בכל רחבי האימפריה העותומאנית, אלא שהתיבול משתנה גיאוגרפית למתכון המלא
עוף ובטטות עם חרדל, שום ודבש של מיכל מוזס. צילום: shutterstock עוף ובטטות עם חרדל, שום ודבש מאת מיכל מוזס שעה ו-20 דקות קל כשר עוף בתנור שילוב מושלם שילדים מאוד אוהבים למתכון המלא
פירה בטטה של מיכל חביביאן. תמונה: shutterstock פירה בטטה מאת מיכל חביביאן 35 דקות קל כשר טבעוני פירה בטטות חלק וקרמי, מתובל בשמן זית או חמאה ועשבי תיבול למתכון המלא
Algamja jorim - בייבי תפוחי אדמה קוריאניים של דקלה חיון. צילום: דקלה חיון בייבי תפוחי אדמה קוריאניים – Algamja Jorim מאת דקלה חיון קל כשר צמחוני את תפוחי האדמה האלה מטגנים באיטיות על הכיריים עד שהם שחומים ופריכים, ואז מזגגים ברוטב מתקתק למתכון המלא
דג בנייר אפייה עם פורצ’יני ויין לבן של אורלי פלאי־ברונשטין ומיכל מוזס (צילום: shutterstock) דג בנייר אפייה עם פורצ’יני ויין לבן מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל כשר דגים גרסה מוצלחת במיוחד לדג מאודה במעטפת. הפעם בתגבור פטריות פורצ’יני למתכון המלא
עוף מוקפץ בזיגוג סויה וטחינה של אורלי פלאי־ברונשטין ומיכל מוזס (צילום: shutterstock) עוף מוקפץ בזיגוג סויה וטחינה מאת אורלי פלאי ברונשטיין שעה וחצי קל כשר טחינה מכינים רוטב נפלא מטחינה מתובלת ויוצקים על העוף רגע אחרי שהוא מגיח מהמחבת למתכון המלא
גבינה צ'רקסית של רון דוד | צילום: מידן גיל ארוש גבינה צ'רקסית מאת רון דוד 45 דקות קל כשר צמחוני הגבינה הצ'רקסית היא גבינה חצי קשה ומרקמה מזכיר גבינה צפתית. טעם החלב מורגש היטב בגבינה, וכשהיא טרייה – היא רעננה, קלילה ומענגת, קצת כמו ריקוטה. למתכון המלא
דג נא וסלט ירוקים של שפית אבישג לוי | צילום: אנטולי מיכאלו דג נא וסלט ירוקים מאת שפית אבישג לוי 15 דקות קל כשר דגים סשימי אינטיאס עם זילופי שמן נענע בליווי סלט עלים ירוקים פריכים למתכון המלא
דג אפוי בזעתר, במיה, עגבניות ושומר של גל בן־משה | צילום: אנטולי מיכאלו, כלים: סטודיו עדי ניסני דג אפוי בזעתר, במיה, עגבניות ושומר מאת שף גל בן-משה 30 דקות קל כשר דגים מנה קלה להכנה בטכניקה פשוטה: צולים את הדג והירקות בנוזלים מלאי טעם כשהם עטופים בנייר למתכון המלא
רושטי סגול וסלט ירוקים של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל רושטי סגול וסלט ירוקים מאת מיכל חביביאן 15 דקות קל כשר צמחוני לביבת ענק שמקורה בשווייץ עם מעטה פריך שאי אפשר לעמוד בפניו למתכון המלא
פראטה של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל אלו פראטה – לחם מחבת הודי ממולא בתפוחי אדמה מאת מיכל חביביאן שעה ורבע קל כשר טבעוני לחם מחבת מלא בהפתעות שמקורו בצפון הודו למתכון המלא
תפוחי אדמה קון סרדה של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל תפוחי אדמה קון סרדה מאת מיכל חביביאן 45 דקות קל מאוד כשר תפוחי אדמה לא פחות מפסטה, תפוחי האדמה מקבלים עליהם את המרכיבים של הקלאסיקה הסיציליאנית (פסטה קון סרדה) באהבה למתכון המלא
סלט תפוחי אדמה בוויניגרט יוגורט לימוני של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל סלט תפוחי אדמה בוויניגרט יוגורט לימוני מאת מיכל חביביאן 30 דקות קל מאוד כשר סלטים סלט עונתי שמאחד את כל השכנים הגדלים לצד תפוחי האדמה בערוגה למתכון המלא
קציצות דג חמוסטה של שף תומר אגאי. סטיילינג: עינב רייכנר | צילום: שני בריל קציצות דג חמוסטה מאת שף תומר אגאי כשעה קל כשר דגים מרק ירוק, קליל, חמצמץ ומלא בטעמים, שבתוכו שוחים תפוחי אדמה צהובים וקציצות דגים רכות כמו עננים למתכון המלא
סלט ירוק עם ויניגרט זרעי חרדל של אורי מאיר צ'יזיק | צילום: חיים יוסף סלט ירוקים בוויניגרט זרעי חרדל מותססים מאת ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק 25 דקות קל כשר התססה סלט רענן שמכינים באביב ממותססים שעליהם שקדנו בקיץ הקודם למתכון המלא
שקשוקה פלאק-פניר של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר) שקשוקה פלאק-פניר מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר אוכל הודי תבשיל תרד מוקרם בסגנון הודי. במקום הגבינה בתבשיל המסורתי (או בנוסף) מוסיפים ביצים למתכון המלא
בייבי לוקוסים צלויים עם עשבים ולימונים של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע. בייבי לוקוסים צלויים עם עשבים ולימונים מאת שף אסף דוקטור 45 דקות קל כשר דגים דגים טריים, עשבים רעננים והרבה מיץ לימון ועגבנייה במנה שלא דורשת שום מיומנות מלבד עין נכונה לבחירת הדג ויד אוהבת, שתרפד אותו בהמון עשבי תיבול למתכון המלא
שניצל פטריות אויסטר של רינת צדוק. צילום: דניאל לילהשניצל פטריות אויסטר של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה שניצל פטריות אויסטר מאת רינת צדוק 35 דקות קל כשר טבעוני פטריות אויסטר בשרניות ומלאות טעם עטופות בציפוי פריך, מטוגנות או אפויות וממש מזכירות שניצל למתכון המלא
תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב) תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס מאת רות אוליבר 10 דקות קל כשר בשר מארחים בקלות: משקיעים בקניית סינטה ופטריות, וכאן מסתיימת הטרחה. מנגבים עם לחם או מגישים על אורז למתכון המלא
שווארמת דלעת וכרובית של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר שווארמת דלעת וכרובית מאת מיכל חביביאן כשעה קל כשר טבעוני מפגש פסגה בין הכרובית - היפה שבירקות החורף - לדלעת שנשתמרה מגידולי הקיץ למתכון המלא
עראייס סרפד ופטריות של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל. סטיילינג: עינב רייכנר עראייס סרפד ופטריות מאת מיכל חביביאן חצי שעה קל כשר טבעוני גם כשאני שמעתי לראשונה שיש אנשים שאוכלים סרפד הייתי בטוחה שמדובר במשוגעים, אבל עם הזמן התאהבתי למתכון המלא
שקשוקת מיקס שעועית ופטריות של רינת צדוק. צילום: דניאל לילה שקשוקת מיקס שעועית ופטריות מאת רינת צדוק כשעה + השרייה קל כשר צמחוני אלטרנטיבה מצוינת לארוחת בוקר או ארוחת ערב משביעות מאוד וחורפיות למתכון המלא
מסבחה צ'ולנט של לייזה פאנלים. צילום: לייזה פאנלים מסבחה צ'ולנט מאת לייזה פאנלים (חגית ביליה) 10 דקות קל מאוד כשר חמין נשאר לכם קצת חמין משבת? הופכים את השאריות למסבחה כיפית למתכון המלא
מרק עוף ובוטנים של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר מרק עוף ובוטנים אסייתי מאת אורלי פלאי ברונשטיין 15 דקות קל כשר מרקים מרק מנחם ועשיר, המבוסס על מרק עוף מתובל בחמאת בוטנים, ליים וקארי אדום למתכון המלא
פסטה שמנת פורצ’יני. צילום: SHUTTERSTOCK פסטה שמנת פורצ’יני מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל מאוד כשר צמחוני כשאין פטריות טריות, שולפים מהמזווה את שקית הפלאים: פטריות פורצ’יני מיובשות למתכון המלא
בוקטיני בקרם פטריות וכמהין של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע בוקטיני בקרם פטריות וכמהין מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר צמחוני הפטריות הטריות מעניקות את המרקם, ואילו הכמהין קובעת את הטעם. אפשר להשתמש במחית או בשמן למתכון המלא
סלט עגבניות וקראמבל פלאפל של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה) סלט עגבניות וקראמבל פלאפל מאת רינת צדוק 30 דקות הכנה קל כשר טבעוני סלט ארוחה עם קראמבל מתובל ומלא בטעם - אם תוסיפו פרוסת לחם תקבלו גם חלבון מלא (בזכות השילוב בין דגנים לקטניות) למתכון המלא
ירקות מוקפצים בווינגרט וזעתר של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה) ירוקים מוקפצים בויניגרט חרדל זעתר מאת רינת צדוק 20 דקות קל כשר טבעוני תוספת מלאת טעם - בזכות הרוטב שמכינים בכמה רגעים, שומרים במקרר ומקפיצים איתו ירקות קשים (איזה שאוהבים) כל השבוע למתכון המלא
טוסט פלאפל של רינת צדוק (צילום: דניאל לילה) טוסט פלאפל מאת רינת צדוק 20 דקות קל כשר טבעוני במקום גבינה צהובה מפוקפקת מכינים טוסט טעים ובריא מתערובת שמזכירה תערובת פלאפל; הילדים מתים על השילוב המפתיע למתכון המלא
מאפה פסטיצ'יו פטריות של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע פסטיצ'יו פונגי מאת אורלי פלאי ברונשטיין 50 דקות קל מאוד כשר אפייה מאפה פסטה עם בשאמל משופע בפטריות ופרמזן. אני הכי אוהבת את השכבה העליונה, שנעשית שחומה ופריכה אחרי האפייה בתנור למתכון המלא
כרוב ניצנים צרוב בחמאת שום ירוק ואגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע כרוב ניצנים צרוב בחמאת שום ירוק ואגוזים מאת אורלי פלאי ברונשטיין 10 דקות קל מאוד כשר צמחוני המתכון הזה מעצים את הטעם המיוחד של כרוב הניצנים - ויגרום לכם להסתכל עליו לגמרי אחרת למתכון המלא
סלט עדשים וצנוניות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: Sutterstock סלט עדשים וצנוניות מאת אורלי פלאי ברונשטיין 40 דקות קל מאוד כשר צמחוני החמצמצות של הלימון והמליחות של הפטה הולמות גם את העדשים בעלות המרקם הנימוח וגם את הצנוניות הקראנצ'יות למתכון המלא
אטריות אורז ברוטב אגוזים עם באק צ’וי של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע אטריות אורז ברוטב אגוזים עם באק צ'וי מאת אורלי פלאי ברונשטיין 15 דקות קל מאוד כשר אוכל אסייתי זה לא סתם פאד-תאי, אלא ארוחה אגוזית שלמה למתכון המלא
קציצות תרד, גבינה ואגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע קציצות תרד, גבינה ואגוזים מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דקות קל מאוד כשר צמחוני קציצות ירוקות, עסיסיות ומלאות טעם. האגוזים מוסיפים להן גוף, פריכות ועניין. מגישים ליד סלט קטן וגביע יוגורט למתכון המלא
צ'וקור במלית בשר וחצילים של רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע צ'וקור במלית בשר וחצילים מאת רות אוליבר שעה ו-10 דקות קל כשר אפייה את הצ'וקור מכינים אצלנו בגרסת ענק משפחתית למתכון המלא
פיצה פיתה של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, כלים ואביזרים Sofi סופי, שוק הפשפשים, יפו פיצה פיתה על פיתה ביתית מאת רותם ליברזון שעתיים קל כשר אפייה קל ומתגמל מאוד להכין פיתות בבית וממש קשה לחזור לקנויות אחרי שמנסים בהכנה ביתית למתכון המלא
אטריות אדומות מטוגנות. צילום: shutterstock אטריות אדומות מטוגנות מאת אורלי פלאי ברונשטיין 30 דק קל מאוד כשר צמחוני במקור התורכי מכינים את המנה הזו מאטריות תוצרת בית ומעגבניות מרוסקות, אנחנו מקצרים תהליכים עם אטריות ביצים ומיץ V8 למתכון המלא
פופאוברס עגבניות אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע פופאוברס עגבניות מאת אורלי פלאי ברונשטיין 40 דקות קל כשר צמחוני לרוב משתמשים בחלב או ברוויון להכנת לחמניות הקסם הבריטיות, אך כל נוזל חומצי (למשל מיץ עגבניות) יכול לעודד תפיחה למתכון המלא
ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהןברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה של שף יוגב ירוס. צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן ברד פודינג מלוח עם זיתים ובטטה מאת שף יוגב ירוס שעה קל כשר צמחוני המאפה הזה יודע להפוך למעדן כל מה שנכנס אליו: קצוות לחם שנותרו במקפיא, שאריות אנטיפסטי מאתמול ו"זנבות" גבינה למתכון המלא
שקשוקה פטריות ותרד ב־ 10 דקות שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן שקשוקה פטריות ותרד ב-10 דקות מאת שף יוגב ירוס 10 דקות קל מאוד כשר צמחוני השקשוקה הזאת היא פתרון מושלם לערבים שבהם רוצים משהו חם, משביע - ומיידי למתכון המלא
קרוקט תפוח אדמה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן קרוקט תפוח אדמה מאת שף יוגב ירוס 45 דקות קל כשר צמחוני את הקרוקטים האלה אפשר להכין מפירה שנשאר מארוחת הערב או להוסיף גבינות קשות סלמון מעושן, ברוקולי חלוט וקצוץ ועוד למתכון המלא
צ'יפס פולנטה שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן צ׳יפס פולנטה מאת שף יוגב ירוס 30 דקות + קירור קל כשר צמחוני החטיף המושלם שיש בו את הפריכות הממכרת כל כך של צ’יפס, אבל הוא מושחת הרבה פחות למתכון המלא
מאפה זריז של עגבניות שרי צלויות. שף: יוגב ירוס צילום: דן לב, סטיילינג: גיא כהן מאפה זריז של עגבניות שרי צלויות מאת שף יוגב ירוס 45 דקות קל כשר צמחוני מאפה זריז שמכינים בקערה אחת והכי כיף לאכול אותו ישר מהתבנית למתכון המלא
פנקייקס שמנת חמוצה של שף יוגב ירוס. צילום: דם לב, סטיילינג: גיא כהן פנקייק שמנת חמוצה מאת שף יוגב ירוס 20 דקות קל מאוד כשר צמחוני תראו לי ילד אחד שיסרב לפנקייק לארוחת הערב - ותראו לי מבוגר אחד שיתנגד להגיש את הפנקייק הזה לילדים למתכון המלא
סלט עוף עם אגסים ורוקפור בוויניגרט דבש ווניל. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע סלט עוף עם אגסים ורוקפור בוויניגרט דבש ווניל מאת רות אוליבר 15 דק הכנה קל מאוד לא כשר סלטים סלט של הפתעות: אגוזים מרוסקים, רוקפור מפוררת וכוכב הארוחה — עוף מבושל למתכון המלא
סלט עוף ומלפפונים אסיאתי. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע סלט עוף ומלפפונים אסייתי מאת רות אוליבר 60 דק קל כשר חזה עוף זה רק נראה מורכב! משתמשים בקולפן ז’וליינים, והסלט המרהיב מוכן בצ’יק למתכון המלא
סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי. רות אוליבר | צילום: דן פרץ | סגנון: אוריה גבע סלט עוף, כרוב ואפונה עם ויניגרט קארי מאת רות אוליבר 60 דק קל כשר חזה עוף סלט עם גוון הודי בזכות ויניגרט קארי סמיך ועשיר. הכרוב נותן פריכות וטעם, ולכן לא כדאי לוותר עליו למתכון המלא
עגבניות ממולאות של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם עגבניות ממולאות מאת רותם ליברזון 45 דקות קל כשר צמחוני הצלייה הקצרה מעצימה את המתיקות הטבעית של העגבניות והופכת את המלית לפריכה למתכון המלא
פסטה עם ברזאולה ופסטו . מיכל מוזס | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע פסטה עם ברזאולה ופסטו מאת מיכל מוזס 20 דקות קל לא כשר בשר משתמשים רק בברזאולה אמיתית מנתחי פילה בקר מיובשים באוויר (עדיף בהרבה על ברזאולה של סינטה. להשיג בקצביות ובמעדניות) למתכון המלא
סאמר רול של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן סאמר רול של ירוקים מאת רותם ליברזון 15 דקות קל כשר טבעוני רול דפי אורז ממולא בירקות וירוקים - בריא, מרענן וצבעוני למתכון המלא
טאקוס טופו בסלסת גווקאמולי יוגורט של רותם ליברזון. צילום: אמיר מנחם, סטיילינג: גיא כהן, כלים: עדי ניסני טאקוס עוף בגוואקמולי יוגורט מאת רותם ליברזון 10 דקות קל צמחוני אוכל מקסיקני טאקוס הופכים ממש בקלות לארוחה חגיגית ושמחה למתכון המלא
לחם יוגורמה שטוח של קינן בסל, המחלבה מבית יצחק. צילום: נועם פריסמן, סגנון: ענת לובל לחם יוגורמה שטוח עם חמאת תבלינים מאת קינן בסל 10 דקות קל מאוד כשר צמחוני בצק מהיר ונוח לעבודה מפיק לחם שיכול לעמוד במארכז ארוחת מאזטים חלבית או כפתיח לארוחת שבועות למתכון המלא
מאפה גבינת תום תרד וכרישה של קינן בסל, המחלבה מבית יצחק. צילום: נועם פריסמן, סגנון: ענת לובל מאפה גבינת תום תרד וכרישה מאת קינן בסל 25 דקות קל מאוד כשר אפייה במקום להכין בצק, משתמשים בפיתות קנויות שהופכות תוך דקות לקישים קטנים וחמודים למתכון המלא
מצה בריי קלאסי. צילום: מרב סריג מצה בריי קלאסי מאת מרב סריג כ-10 דקות קל כשר צמחוני 5 דירוגים מתכון פשוט וקל למצה בריי קלאסי: שוברים, מערבבים, מטגנים ומתמכרים למתכון המלא
ספגטי של כפרה מיו. צילום: בנצי ארבל ספגטי ברוטב עצמו – ספגטי אמידו מאת שף בנצי ארבל 15 דקות קל כשר צמחוני 13 דירוגים שפים מבשלים בבית: בנצי ארבל מכין פסטה בסיר אחד למתכון המלא
חזה עוף צרוב במחבת עם תרד ופטה של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע חזה עוף צרוב במחבת עם תרד ופטה מאת מיכל מוזס 15 דקות קל לא כשר חזה עוף 2 דירוגים התוספת של התרד והפטה הופכת את חזה העוף הצלוי למנה של מסעדה למתכון המלא
סלט סושי אבוקדו של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע סלט סושי אבוקדו מאת אורלי פלאי ברונשטיין 25 דקות קל כשר טבעוני 1 דירוגים אבוקדו בסושי? זה מתבקש. הנה סלט יפני של אבוקדו עם אורז, אצות נורי, ירקות פרוסים דק ורוטב מתקתק של חומץ וג’ינג’ר למתכון המלא
לביבות תרד ובשר של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע לביבות תרד ובשר מאת רות אוליבר 40 דקות קל כשר בשר 2 דירוגים אווריריות, טעימות ובשרניות: לביבות שתרצו להכין בכל הזדמנות למתכון המלא
בקר וברוקולי מוקפצים בניחוח תפוז של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סגנון: אוריה גבע בקר וברוקולי מוקפצים בניחוח תפוז מאת מיכל מוזס 20 דקות קל כשר בשר 3 דירוגים כדי ליהנות מהפריכות של הברוקולי, חולטים ומוסיפים בסוף או פורסים דק ומקפיצים ישירות למתכון המלא
בורקס דפי אורז במילוי תרד, יוגורט וגבינה של אליסיה קרמנב. צילום: דן לב, סגנון: דיאנה לינדר בורקס דפי אורז במילוי תרד, יוגורט וגבינה מאת אליסיה קרמנב שעה ורבע קל כשר צמחוני הבורקסים האלה הם אחת ההברקות של השנה האחרונה. את מלית התרד אני מבשלת ביוגורט שמייצב אותה ומוסיף עסיסיות וחלבון למתכון המלא
פיתות מחבת עם יוגורט ומטבל טחינה יוגורט של נאור וילנר. צילום: דן לב. סגנון: דיאנה לינדר פיתות מחבת עם יוגורט ומטבל טחינה יוגורט של נאור וילנר. צילום: דן לב. סגנון: דיאנה לינדר פיתות מחבת עם יוגורט ומטבל טחינה יוגורט מאת נאור וילנר 15 דקות קל כשר אפייה לטיולי שבת החברים תמיד מביאים סאג' לאפיית פיתות. ניסיתי להחליף את המים שבבצק ביוגורט וגיליתי שמדובר בנשנוש מנצח למתכון המלא
פריטטת יוגורט ירוקה של נאור וילנר. צילום: דן לב. סגנון: דיאנה לינדר פריטטת יוגורט ירוקה מאת נאור וילנר 25 דקות קל כשר צמחוני פריטטה היא דרך מצוינת להפוך את כל מה שיש במקרר למנת בראנץ' מרשימה או ארוחת ערב מפנקת ומלאה בחלבון למתכון המלא
סלמון במרינדה של יוגורט, כוסברה ונענע של ג'ני קפלן. צילום: דן לב | סגנון: דיאנה לינדר סלמון במרינדה של יוגורט, אורגנו, לימון וכמון מאת ג'ני קפלן 25 דקות + שעה השריה קל כשר דגים מנות דגים הן דרך טובה לתת לגוף חלבון מבלי להעיק על הבטן. המרינדה מוסיפה לדג עסיסיות וטעמים רעננים שמחמיאים לו מאוד למתכון המלא
קסדייה. צילום: shutterstock קסדייה ים תיכונית מאת רות אוליבר 10 דקות קל מאוד כשר צמחוני 2 דירוגים לא בטוח שבמכסיקו היו מאשרים את זה, אבל לנו זה טעים למתכון המלא
ראפ שווארמה אנטריקוט ראפ שווארמה אנטריקוט 10 דקות קל כשר בשר 9 דירוגים הטורטייה, שהפכה לאוכל רחוב מעודכן בישראל, גורמת לנו להרגיש שאנחנו המצאנו אותה. אם כבר ישראלי, שיהיה עם שווארמה למתכון המלא
פיצה מטורטייה של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף פיצה מטורטייה מאת רות אוליבר 10 דקות קל מאוד כשר צמחוני 3 דירוגים היתרון הגדול: לא צריך תנור, ואפשר גם להכין בתנאי שטח. הניחו לילדים לסדר את התוספות בעצמם למתכון המלא
קסדייה עם תרד וטונה של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: טליה אסיף קסדייה עם תרד וטונה מאת רות אוליבר 10 דקות קל מאוד כשר טונה 4 דירוגים מומלץ בחום לכל חובבי הטוסט-טונה למתכון המלא
קסדייה זוקיני וריקוטה פרסקה של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע קסדייה זוקיני וריקוטה פרסקה מאת מיכל מוזס 5 דקות קל מאוד כשר צמחוני 2 דירוגים ככה מכינים טוסט בטקסס: מניחים טורטייה רכה במחבת ועליה מעמיסים את כל תכולת המקרר למתכון המלא
פילה סלמון בקראסט של קשיו, שומשום וקארי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: דיאנה לינדר פילה סלמון בקראסט של קשיו, שומשום וקארי מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל כשר דגים 4 דירוגים ציפוי טעים ועוקצני (ולא רק בצבעים שלו), שמקבל את ההשראה שלו ממאכלים אסיאתיים אהובים למתכון המלא
מרק עדשים כתומות. צילום: shutterstock מרק עדשים כתומות עם עגבניות ואנשובי מאת רות אוליבר שעה וחצי קל כשר מרקים 4 דירוגים טעמים מהמטבח האיטלקי: האנשובי מביא למרק מליחות של ים וירקות השורש תורמים ניחוחות של אדמה למתכון המלא
מרק עדשים ירוקות, דלעת ותרד של רות אוליבר | צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע מרק עדשים ירוקות, דלעת ותרד מאת רות אוליבר שעה קל כשר טבעוני 3 דירוגים מרק ירקרק בהשראת המטבח ההודי, יש בו חמיצות מעודנת, אבל כדאי להעצים אותה עם אקסטרה לימון סחוט טרי בהגשה למתכון המלא
פסטה של חופי ג'רבה של שף ברק אהרוני. צילום: רן בירן פסטה בוטרגה – פסטה של חופי ג'רבה מאת ברק אהרוני 20 דקות קל כשר פסטה 3 דירוגים פסטה לעצלנים שחוזרים מיום עבודה ומחפשים אוכל מהיר וטעים למתכון המלא
עדשים שחורות עם ירקות צלויים של שף אודי ברקן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: תמר גוז'ינסקי עדשים שחורות עם ירקות צלויים מאת שף אודי ברקן 50 דקות קל כשר צמחוני מנת ירקות המוגשת עם טוויסט מפתיע של קציפת גבינת עיזים, קלה להכנה ומהווה ארוחה מלאה ומאוזנת גם ללא תוספת בשר למתכון המלא
פסטה צילום: shutterstock פפרדלה עם רוטב של שומר, יין לבן וגבינת עיזים מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל מאוד כשר צמחוני 3 דירוגים מנת פסטה חורפית ומנחמת. טעמי האניס מתעדנים בנוכחות היין וגבינת העיזים למתכון המלא
חזה עוף במרינדה של יוגורט וכורכום טרי של איילת לטוביץ’ | צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר חזה עוף במרינדה של יוגורט וכורכום טרי מאת איילת לטוביץ' קל לא כשר חזה עוף 5 דירוגים המרינדה נצבעת בצהוב רענן בזכות שורש הכורכום הטרי. היוגורט מסייע לבשר העוף להתרכך ובזכותו הוא עסיסי במיוחד למתכון המלא
מחבת ירקות, גבינה וביצים בגראם מסאלה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר מחבת ירקות, גבינה וביצים בגראם מסאלה מאת אורלי פלאי ברונשטיין 10 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים למרות הנוכחות של תערובת הגראם מסאלה זו לא מנה עם טעם הודי מובהק, אלא מעין שקשוקה מלאה ירקות עם ניחוח עשיר למתכון המלא
קארי עדשים ותפוחי אדמה. צילום: shutterstock קארי עדשים ותפוחי אדמה מאת שיר הלפרן שעה קל מאוד כשר צמחוני 6 דירוגים זורקים את כל המרכיבים לסיר וכעבור שעה מקבלים נזיד שטעמו עדין למדי, והוא מתאים גם למי שלא משתגע על אוכל הודי למתכון המלא
דלעת צלויה בתבלינים. צילום: shutterstock דלעת צלויה בתבלינים מאת שיר הלפרן 50 דקות קל מאוד כשר טבעוני 2 דירוגים יש המון דלעות בשוק ומשנה לשנה הן רק מתרבות - דלורית, דלעת ערמונים, דלעת ספגטי, דלעת יפנית ועוד למתכון המלא
מאפינס תירס. צילום: shutterstock מאפינס קוטג' מאת ליאורה קרן 30 דקות קל כשר צמחוני 18 דירוגים נשנוש מעולה וטעים שיסגור את הפינה, וגם הילדים ישתגעו עליו למתכון המלא
פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבלפיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל פיצה קרפ זיתים במחבת מאת בת חן דיאמנט רבע שעה קל מאוד כשר פיצה 3 דירוגים פיצה מהירה, בלי שמרים ובלי מנוחה, על בסיס קרפ משובץ בזיתים שתורמים לטעם וגם למרקם למתכון המלא
רושטי מושחת עם זוקיני צלוי ויוגורט של אוריה גבע. צילום: שני הלוי רושטי מושחת עם זוקיני צלוי ויוגורט מאת אוריה גבע כ-50 דקות קל לא כשר זוקיני 3 דירוגים סרטי הזוקיני והיוגורט נותנים הפוגה מרעננת בין ביס לביס - אל תוותרו עליהם! למתכון המלא
חזה עוף ירוק של מיכל בהט ושרי יגרמן. צילום: דניאל לילה חזה עוף ירוק מאת מיכל בהט ושרי יגרמן שעתיים וחצי קל כשר חזה עוף 2 דירוגים השריה במרינדה במשך שעתיים לפחות היא זו שמגנה הכי טוב על הבשר הרזה הזה מהנטייה להתייבשות, ומעשירה אותו בטעם למתכון המלא
פאי אספרגוס של מיכל בהט ושרי יגרמן. צילום: דניאל לילה פאי אספרגוס מאת מיכל בהט ושרי יגרמן 45 דקות קל כשר פשטידות 2 דירוגים הפאי הזה הוא מנה דרום אפריקאית מסורתית. הוא עשיר בחמאה, אבל בזכות חמצמצות האספרגוס הלבן המשומר אינו כבד למתכון המלא
ראקוט קרומפליט של דן לב. צילום : דניאל לילה ראקוט קרומפלי מאת דן לב שעה קל מאוד כשר צמחוני 9 דירוגים שכבות של תפוחי אדמה, שמנת, וביצים קשות. הכי פשוט שיש והכי טעים שיש למתכון המלא
טורטייה ספרדית של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: דלית רוסו טורטייה ספרדית מאת שף עינב אזגורי שעה למתקדמים כשר ביצים 6 דירוגים הטורטייה, בדומה לפריטטה האיטלקית, היא חביתה תפוחה במיוחד עם תפו"א, אך כשבוצעים אותה מגלים שהיא רכה מבפנים למתכון המלא
שווארמת דגים עם פיתה וצזיקי של אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן שווארמה דגים עם פיתה וצזיקי מאת שפית אביבית פריאל 4 שעות למתקדמים כשר דגים 2 דירוגים גרסה ימית לשווארמה בעלת טעמים עדינים שמשתלבים נהדר עם הצזיקי היווני למתכון המלא
מרק יוגורט בלקני. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע מרק יוגורט בלקני מאת מיכל מוזס 20 דקות קל מאוד כשר מתכונים לקיץ 1 דירוגים מרק קר וחמצמץ עם רעננות מרשימה שיפתח בכיף כל ארוחה אביבית או קיצית למתכון המלא
מג'דרה תפוחי אדמה. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע מג'דרה תפוחי אדמה מאת אוריה גבע 3 שעות קל כשר טבעוני 1 דירוגים במקום אורז או בורגול, נסו לשלב במג'דרה תפוחי אדמה. השידוך עם העדשים עובד נהדר למתכון המלא
פסטה קפרזה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע פסטה קפרזה מאת אוריה גבע 15 דקות קל מאוד כשר מתכונים לשבועות 4 דירוגים מנה קלילה וטעימה שנוצרת כשפסטה איטלקית פוגשת את סלט הקפרזה למתכון המלא
רטטוי עם פסטה קטנה. צילום: שרית גופן רטטוי עם פסטה קטנה מאת שיר הלפרן 25 דקות קל כשר פסטה 3 דירוגים התגלית הקולינרית ששינתה את חיי: בישול הפסטה ישירות בתוך הרוטב - איזה רעיון גאוני למתכון המלא
סלט עוף קר. צילום: דניה ויינר סלט עוף קר מאת עופרי זוטא 30 דקות קל כשר מתכונים לקיץ 1 דירוגים מתכון שכולו קלילות ורעננות ומתאים לכל ארוחה למתכון המלא
דג במיסו. צילום: אילון פז | סגנון: אוריה גבע דג במיסו מאת אוריה גבע 20 דקות קל מאוד כשר דגים 2 דירוגים פילה דג לבן בסגנון אסיאתי עם מיסו שמדגיש טעמים למתכון המלא
סלט פסטה, עגבניות צלויות ופטה. צילום: דן לב | סגנון: אוריה גבע סלט פסטה, עגבניות צלויות ופטה מאת אורלי פלאי ברונשטיין 1 שעה קל כשר פסטה 3 דירוגים סלט פסטה קלאסי עם חיבור מושלם בין גבינת פטה לעגבניות למתכון המלא
סקלופיני עוף בזיגוג טחינה וסויה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דליה רוסו חזה עוף בזיגוג טחינה וסויה מאת מיכל מוזס 20 דקות קל כשר ארוחות ערב 1 דירוגים מנה עיקרית עסיסית שמוציאה את המיטב מהעוף למתכון המלא
לינגוויני עגבניות סלון, שף אייל שני לינגוויני עגבניות של אייל שני מאת שף אייל שני 25 דקות קל כשר פסטה 16 דירוגים פסטה עם עגבניות ושמן זית – המנה שהיא הבסיס של המטבח האיטלקי, בגרסת אייל שני למתכון המלא
סלט ירוק עם ויניגרט בירה של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב סלט ירוק עם ויניגרט בירה מאת שפית אביבית פריאל כשר מנות ראשונות סלטים 3 דירוגים סלט ירוק שהסוד שלו הוא ויניגרט בירה, שנולד בהשראת הטברנות של לוינסקי למתכון המלא
מעקודה. צילום: דניאל לילה | סגנון: טליה גון-אסיף מעקודה – פשטידת ירקות מרוקאית מאת רות אוליבר 1:30 שעות קל כשר צמחוני 4 דירוגים פשטידת ירקות מרוקאית, עשירה בביצים ובתבלינים - מנה צמחונית מצוינת, שמזכירה את הפריטטה הספרדית למתכון המלא
פילה סלמון בתנור בקראסט של פירורי לחם ופיסטוקים. צילום: דן לב | סגנון: טליה גוון אסיף. צילום: דן לב | סגנון: טליה גוון אסיף פילה סלמון בתנור בקראסט של פירורי לחם ופיסטוקים מאת רות אוליבר 30 דקות קל מאוד כשר דגים 9 דירוגים מנה מנצחת: סלמון בתנור עם ציפוי פריך ששומר על עסיסיות הנתח למתכון המלא