מזללת עוף ורוטיסרי שממוקמת באחת הפינות הסואנות בתל אביב - פינת הרחובות אבן גבירול וקפלן. התפריט באווירת אוכל רחוב, מבוסס על מנות עוף כמו קריספי צ'יקן, עוף בגריל, כנפי עוף מתובלות, עראיס פרגית ועוד. כשר בהשגחת רבנות תל אביב.
ראו מסעדה
סופריטו עוף היא מנה שמאוד נוכחת במטבח הישראלי העכשווי. טיגון מקדים של עוף ותפוחי אדמה מעצים את טעמי הסופריטו, וכל המנה הופכת לחומה, רכה והכי מנחמת שיש.
למתכון המלא
המקום החדש של השף ישראל אהרוני שממוקם בסמוך לקצביה שלו ושל בנו ברחוב שינקין בתל אביב. במקום נמכרים עופות צלויים בשיטת הרוטיסרי (נתח הבשר על פני אש כשהוא משופד על מוט) וגם מנות כנפיים וכריכים לאכילה בחוץ על אחד הספסלים או לארוחה בבית.
ראו מסעדה
מכל קדרות השבת התבית העיראקי הוא המעניין ביותר: עוף ממולא באורז מתובל בעגבניות וקבור באותו אורז ממש. לפעמים מוסיפים למלית גם חלקי פנים של עוף
למתכון המלא
כבר שלוש שנים שתמיר מיכאלי וענר בן רפאל פורמן עובדים עם הירקות והתוצרת של משק מלמד במסעדות שלהם (איגרא רמא ובעבר גם ההודית מונאר). שיתוף הפעולה ההדוק הזה והאהבה הגדולה של השניים לירקות טריים הוליד את איגרא במשק, מסעדה שממוקמת במשק הירקות האורגני עצמו. טריות הירקות תאפשר להשתמש בכל חלקי הצמח, גם אלו שנובלים בהובלה למסעדות והתפריט עונתי ומשתנה באופן תדיר. חוץ מהמון ירקות הוא כולל מנות כמו מעורב חלקי פנים עם עשבי תיבול טריים ומנות עוף נוספות על בסיס עוף אורגני מהמשק.
ראו מסעדה
מסעדת בשרים כשרה בסגנון ניו אורלינס ובניצוחו של שף לירן בלו (טצה דורו, קורדיליה ואמיליה לשעבר). בתפריט ניתן למצוא מנות בשר הנעשות בטכניקות בישול מגוונות - שילוב בין שיטות קלאסיות ומתקדמות - כמו סו ויד (בישול בוואקום), עישון בשרים ובישול מולקולרי.
ראו מסעדה
מה שהתחיל כמזללת נקניקיות גורמה הפך במהרה למקום שמספק את אחד ההמבורגרים האהובים ביותר בתל אביב. הוא זוכה לאהדת הקהל בזכות שחיטה של כמה פרות קדושות: ראשית, את חבילת החסה־עגבנייה־בצל־מיונז מחליפים עלי ארוגולה, בצל מקורמל ורוטב איולי. שנית, הוא מגיע חצוי לשניים. שלישית, התוספות הן חלק אינטגרלי מהמנה: גבינות רוקפור ואמנטל נמסות על כל הטוב הזה. לצדו, יש תוספת צ'יפס בטטה תפוחי אדמה פריכים עם זסט לימון.
ראו מסעדה