מזללת עוף ורוטיסרי שממוקמת באחת הפינות הסואנות בתל אביב - פינת הרחובות אבן גבירול וקפלן. התפריט באווירת אוכל רחוב, מבוסס על מנות עוף כמו קריספי צ'יקן, עוף בגריל, כנפי עוף מתובלות, עראיס פרגית ועוד. כשר בהשגחת רבנות תל אביב.
ראו מסעדה
סופריטו עוף היא מנה שמאוד נוכחת במטבח הישראלי העכשווי. טיגון מקדים של עוף ותפוחי אדמה מעצים את טעמי הסופריטו, וכל המנה הופכת לחומה, רכה והכי מנחמת שיש.
למתכון המלא
המקום החדש של השף ישראל אהרוני שממוקם בסמוך לקצביה שלו ושל בנו ברחוב שינקין בתל אביב. במקום נמכרים עופות צלויים בשיטת הרוטיסרי (נתח הבשר על פני אש כשהוא משופד על מוט) וגם מנות כנפיים וכריכים לאכילה בחוץ על אחד הספסלים או לארוחה בבית.
ראו מסעדה